Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Restituire contributie la fondul de sanatate!

Lya

Recommended Posts

Uitati-va aici:

http://www.pensiicluj.ro/stiri.php?tip=1&pag=1

Eu am doar contract de asigurare pana la 31 decembrie 2005.....nu mai primesc nimic daca nu am si contract de munca decat cu 1 ianuarie 2006?Stie cineva mai multe?id="teal">id="Comic Sans MS">

[gravi]28 sapt cu id="blue">id="violet"> [baietel]&[8**] printesa Rutyid="violet">id="violet">
id="Comic Sans MS">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stie nimeni nimic?La Cluj,s-au facut liste si cei care au avut contract + asigurare si au fost in CIC in perioada 2001-2005 primesc inapoi acest fond se sanatate.La Bucuresti, a auzit cineva ceva?Ca doar aceleasi legi sunt peste tot,nu?id="Comic Sans MS">id="teal">

[gravi]28 sapt cu id="blue">id="violet"> [baietel]&[8**] printesa Rutyid="violet">id="violet">
id="Comic Sans MS">

Nu stiu prea multe, dar iti pot spune ca niste drepturi aferente perioadelor anterioare (2001 - 2005, cum spui tu) nu pot fi conditionate de existenta unui contract de munca ulterior (2006).

Eu imi amintesc ca au fost discutii pe forum (poti cauta in arhiva) s cred ca era vorba de faptul ca cele care aveau, in paralel, si contract de munca si de asigurare in completare, nu ar fi trebuit sa li se retina sanatate la contractul de asigurare. Dupa un timp, au inceput sa restituie aceste sume oprite fara drept.

Deci daca ai avut contract de munca si, pentru completarea veniturilor asigurate au facut si contract cu casa de pensii (chestie care nu se mai face din 2003 parca) atunci poti merge sa ceri restituirea acelor bani, indiferent daca acum ai contract de munca sau nu.

Dar cel mai bine suna sau mergi la casa de pensii cluj, sau cauta pe siteul lor, sau pe saitul www.pensiiprahova.ro, acolo sunt multe raspunsuri pertinente.

Bafta!

Am o prietena care are si-a facut contract suplimentar pe langa cartea de munca.La cluj,s-au dat deja banii iar la noi la Casa de Pensii Bucuresti nu stie nimeni nimic ca de obicei si pe deasupra se poarta si urat.Stie cineva unde ar trebui sa apeleze sa primeasca un rasuns concret?Si NU MAI E NIMENI IN ACESTA SITUATIE(contract+carte de munca )in Bucuresti?

[gravi]29 sapt cu id="blue">id="violet"> [baietel]&[8**] printesa Rutyid="violet">id="violet">
id="Comic Sans MS">

Eu am avut contract de asigurare incheiat in sept 2002(aveam si contract de munca) am cotizat 6 luni dupa care am luat banii pt postnatal si de la serv si de la Casa de Pensii dupa care pt CIC am primit cumulat de la serv.COntractul de asigurare mi-a fost reziliat din oficiu de catre Casa de pensii incepind cu 1 iunie.Am si eu sanse sa recuperez aceasta contributie(am fost in CIC 1 iunie 2003-1 aprilie 2005)???

Multumesc mult.

Gabi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...