Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce stiti despre hipomenoree?

Recommended Posts

Am intrerupt AC de aproape un an si jumatate. Am luat Triregol un timp destul de indelungat, pe perioada cat le-am luat am observat o reducere masiva a menstrei, intr-o luna aproape nu am avut deloc, asa de mult scazuse cantitativ. Cu toate ca nu mai iau de atata vreme, am observat comparativ cu perioadele dinaintea administrarii ca menstra este foarte redusa cantitativ, dureaza maxim 3 zile.

Hipomenoreea este o dereglare hormonala. As dori sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si cum se poate rezolva inafara de laparoscopie?

Speranta moare ultima!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

da, e destul de putin daca e "maxim 3 zile" cum spui. eu am luat cateva luni AC si dupa aia stiu ca si eu am remarcat ca imi venea mai putin atat cantitativ cat si ca durata. insa eu am luat-o ca pe o reglare [;)]... dar am zis, la tine e cam putin 3 zile si daca zici ca vine si putin...

nu ai fost deloc la medic pana acum?

de cand ma stiu dureaza putin si flux scazut...2 zile...si cu pilule si fara e la fel...

inainte de sarcina la orice medic mergeam zice...si ce vrei sa/ti dau pastile sa tina 5 zile? toti imi spuneau ca asta depinde de organism si organismului meu atat ii ajunge...

dupa nastere, cand venit prima oara...o sapt.jumate cu cheaguri si dureri si apoi timp de 1 an tinea 1 sapt.tot cu cheaguri si dureri!!!!....imi doream sa fie iar ca inainte....s/a reglat acum de cand iau AC si e iar putin si fara dureri!!!...dar vorbind serios...e mai bine asa putin si fara dureri!!!!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...