Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Se permite cura de slabire in timpul alaptarii?

Recommended Posts

Fetelor as vrea sa incep o cura de slabire, dar oare se permite daca hranesc cu sinul bb?

Care cura de slabire recomandati pentru mamicile ce alapteaza?

Daca cineva a urmat vreo cura de slabire in timp ce alapta si a dat si rezultate va rog mult sa ne-o impartaseasca.

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salut

Si eu alaptez si as vrea sa slabesc, dar inca nu-mi pun problema unei diete stricte...Stiu ca NU e recomandat in aceasta situatie

Incearca sa eviti dulciurile, fainoasele, sa te plimbi mult mult pe jos, cu bebe, sa bei multa apa si sa consumi multe fructe si legume...

Dupa ce o sa termini cu alaptetul poti face ce vrei ca dieta

Mult succes tie si sanatate la bebe

IOANA si Luca-Mihneaid="red">

Nu evitati de tot dulciurile. MAncati cate un pic din toate, aspectul principal sa fie totusi bb, adica sa nu dea colici.

Ceea ce puteti face: plimbare, miscare usoara, chiar si alergat, mancati cantitati mai mici, beti multe lichide, si atunci sigur nu va afecta cantitatea de lapte.

Gabi+Robert 20.05.1997[duel]Lili 17.05.2002

pozici poze noi

NU e recomandata cura de slabire cand alaptezi. In timpul sarcinii si la nastere organismul nostru a fost supus unor eforturi mari si are nevoie de timp sa-si revina. De asemenea, sistemul imunitar este slabit.

Singurul lucru care e bun pt. tine si bb este sa mananci sanatos.

Maria, mama de Vladut si Ada

Pentru binele tau si al ingerasului, NU tine cura de slabire.

Fiziologic, organismul matern sufera o remodelare catre formele dinainte de sarcina, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji......

Daca vei ramane cu forme usor rotunjite dupa alaptat, ele se pot “ataca” atunci, iar metode gasesti o multime pe aici.....

Sanatate multa si tie si ingerasului mic – sa-ti pape urechile !

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Alaptatul insusi este o metoda de slabire f la indemana. Nu e recomandata nici o cura in aceasta perioada pt. ca lapticul bbului va avea mult de suferit.

Trebuie sa bei multe lichide neacidulate si sa faci miscare.

Inainte de alaptare bea lapte.

lizu

si eu sant de aceeasi parere cu LuizaAlaptatul insusi este o metoda de slabire f la indemana. Nu e recomandata nici o cura in aceasta perioada pt. ca lapticul bbului va avea mult de suferit.

Trebuie sa bei multe lichide neacidulate si sa faci miscare.

Inainte de alaptare bea lapte.id="red">

am prietene care au trecut prin asa ceva!

Alina

mamica de Diana aproape 7luni

"Fii atent daca faci femeia sa plinga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile. Femeia a fost facuta din coasta. Nu din picior, ca sa fie calcata, nu din cap ca sa fie superioara. Ci dintr-o parte, ca sa fie egala. Sub mina ca sa fie protejata si linga inima ca sa fie iubita"

Daca va uitati cu atentie, bebeul are peste un an, deci nu mai depinde de alaptat neaparat!

Criniaid="red">, iti pot spune ce cura aplic eu de vreo 3 luni, si eu alaptez inca, e usoara, nu te priveaza de nici un aliment si functioneaza!

Scrie-mi pe PM sau intra la copilasii de ian feb 2005, cum vrei.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Multumesc tuturor pentru sfat, insa bb meu are un an si cred ca nu il va afecta asa de mult.

Insa eu as vrea sa dau ceva kg jos de aceea ca am o durere groaznica de picioare si mi se umfla, cred ca cauza ar fi greutatea in plus.

Coralyid="blue"> m-ar interesa cura ta de slabire.

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

si mie imi era teama sa incep o cura de slabire.si am cautat pe breastfeding.com si am vazut ca e ok.eu am slabit kg puse [gravi] in nici 2 luni(primele 2 luni de la nastere).bebelusha mea lua cata mai mult de un kg/luna.si eu am mancat zdravan mancare sanatoasa si cand imi era pofta si ceva dulce,dar putinel.

uite si un art de pe site-ul mentionat:

Breastfeeding and Dieting

Researchers say you can do bothid="red">

Want to shed those extra pregnancy pounds? A team of California researchers recommends that breastfeeding women try a combination of dieting and aerobic exercise to lose weight, rather than dieting alone.

"Short-term weight loss (about two pounds per week) through a combination of dieting and aerobic exercise appears safe for breastfeeding mothers, and is preferable to weight loss achieved primarily by dieting, because the latter reduces maternal lean body mass," researcher Megan McCrory wrote in her study published in the American Journal of Clinical Nutrition.

McCrory and her colleagues from the University of California at Davis studied 67 breastfeeding mothers who had given birth 2 to 4 months previously. The team's goal was to determine if weight loss by dieting, with or without aerobic exercise, adversely affected lactation performance.

The breastfeeding mothers were split up into three groups. One group dieted, another group dieted and exercised and the third was a control group.

The study, which was conducted over an 11-day period, found that women in the diet-only group lost an average of 4 pounds. Women in the diet and exercise group lost an average of 3 1/2 pounds, and the control group lost less than half a pound.

Change in milk volume and composition, energy output and infant weight did not differ significantly among the three groups.

The Abstract for the study noted above can be found at the

American Journal of Clinical Nutrition

(Abstract only, the full text requires subscribing)

[mamica][9cer]de fetita[copil] cu funditaid="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

Uite atat suntem de mariid="red">id="size3">[il]

[foto] POVESTEA MINUNIIid="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...