Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

amenzi care te aduc la disperare

Recommended Posts

De vre-o spatamana langa serviciul meu, a inceput o campanie de amendare a tuturor autoturismelor parcate inafara parcarii. Pana de curand, adika inainte sa se mute vis a vis de noi MAI nu era nici o problema, erea ok, adica masinile se parcau in fata celor care ereau in parcare se lasau frumos scoase din viteza si nu era chiar nici o problema. Acolo in zona nu exista nici un indicator de parcare interzisa si cu toate astea nu inteleg pe ce baza iti pot aplica amenzi. Are ceineva idee cum se pot contesta in instanta aceste amenzi?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pot sa recunosc Romania Bucuresti in ce scrii tu!!! Cum le lasi scoase din viteza???[bang][bang]Si altii le imping ca sa iese??? Si daca am masina automata???

Aici daca nu parchezi unde trebuie iei 45$ amenda ca nici n ai timp sa respiri si ai primit o.

Cum sa parchezi masina in afara parcarii????

F. bine ca se dau amenzi ptr ca asa se mai civilizeaza si soferii, cu forta daca nu de buna voie!!!

corinadana mama Ralucai

The mother's heart is the child's schoolroom.

Tu compari Romania si gradul de dezvoltare urbana cu cel de la voi?Imi pare rau, dar te contrazic atata timp cat nu exista parcari si cele existente au limita de timp, chiar nu vad unde vezi tu civilizatieeeeeeeeeee?

quote:Initial creeata de rocado

De vre-o spatamana langa serviciul meu, a inceput o campanie de amendare a tuturor autoturismelor parcate inafara parcarii. Pana de curand, adika inainte sa se mute vis a vis de noi MAI nu era nici o problema, erea ok, adica masinile se parcau in fata celor care ereau in parcare se lasau frumos scoase din viteza si nu era chiar nici o problema. Acolo in zona nu exista nici un indicator de parcare interzisa si cu toate astea nu inteleg pe ce baza iti pot aplica amenzi. Are ceineva idee cum se pot contesta in instanta aceste amenzi?

id="quote">id="quote">

Ca tot vorbesti de gradul de civilizatie de aici! Cum crezi tu ca s au civilizat oamenii??? Tot cu amenda sa stii!!! Iei aici 1000 $ daca arunci ceva chiar si un muc de tigare din masina in timpul mersului pe autostrada. Daca ai pus o o data crezi ca mai faci a 2 a oara?! Numa la gandul celor 1000$ si ti se face rau!

corinadana mama Ralucai

The mother's heart is the child's schoolroom.

Acolo in zona nu exista nici un indicator de parcare interzisa si cu toate astea nu inteleg pe ce baza iti pot aplica amenzi. Are ceineva idee cum se pot contesta in instanta aceste amenzi?

id="quote">id="quote">

Simplu: prin actiune in instanta.

Iti trebuie un avocat bun, poze de la fata locului sa se vada ca nu este semn de stationare interzisa, 1 sau 2 martori..... samd (iti spune avocatul ce trebuie).....

Dezavantaje:

Te poarta in instanta

Pierzi dreptul de a plati jumatate

Tre sa platesti avocatul.....

Oricum, pe asta se si bazeaza statul si reprezentantii lui – ca nimeni nu ii da in judecata.

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Si eu am masina si sunt tare furioasa cand nu am unde sa parchez. Dar mi se pare o lipsa crasa de civilizatie sa-t lasi masina cum ti se pune tie pata, adica chiar si pe trotuar. Mai nou am un bb si ma plimb zilnic cu carutul. Dupa ce ies din bloc, incepe calvarul. Efectiv trebuie sa mergi pe marginea bulevardului, pt. ca trotuarul este blocat de masinile unor idioti care nu se gandesc ca trotuarul este destinat exclusiv pietonilor. Mai nou, am vazut ca parcheaza si pe trecerea de pitoni, astfel incat nici nu mai ai pe unde sa treci strada.

Rusine!

Lasa sa dea amenzi pana i-o ustura neica, ca altfel nu ne intra civilizatia in cap.

[indecent]

lizu

Pana de curand, adika inainte sa se mute vis a vis de noi MAI nu era nici o problema, erea ok, adica masinile se parcau in fata celor care ereau in parcare se lasau frumos scoase din viteza si nu era chiar nici o problema.

id="quote">id="quote">

iti lasi masina scoasa din viteza sa ce?

Sa vina cite un nene si sa o impinga in mijlocul strazii?

Sa te trezesti ca o ia la vale si o gasesti dupa nspe ore "parcata" in vreun stalp?

N-ar fi mai bine s-o lasi cu cheia in contact?

Ca sa nu se mai chinuiasca omu' - se urca la volan, o muta, eventual se duce si isi face si piatza, si o aduce inapoi... Ce, e vreo problema?

Elise

Problema e ca noi nu avem parcari.

Nemaivorbind de ex, cata tiganeala e la bloc, cu locul de parcare desi platesti o taxa la ADP..tot il gasesti ocupat.Pui si teu si il gasesti rupt..si tot asa.

[pup]

AniS si [bibe] Ingrid [8**] id="purple">*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** id="red">id="size1">(2 august 2005)id="purple">id="size1">

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...