Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

amenzi care te aduc la disperare

Recommended Posts

N-avem parcari, asa e, dar nici sa iti lasi masina in drum pe post de bila de ping-pong nu stiu daca e solutia - eu, cel putin, n-as face asta.

O parchez unde apuc - uneori si la citeva sute de metri de casa, numai sa stiu ca e cit de cit un loc sigur si ferit. Prefer sa merg pe jos un pic, ma mai plimb, decit sa o gasesc dimineatza ciocanita.

In plus, m-ar deranja f. tare sa trebuiasca sa mut parcul auto din zona de cite ori vreau sa plec din parcare. Poate am chef sa ma duc noaptea la 2 sa imi cumpar un pachet de tigari - trebuie sa debarasez in fata blocului inainte?!

Elise

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

la cum se circula in bucuresti zilele astea nu o sa mai avem nici o problema , ca o sa fie totul o mare parcare.

In alta ordine de idei nu sunt locuri de parcare da si noua ne place sa punem masina pe raza a 10 cm de locul in care avem treaba.

Marinaid="Arial">id="blue">

quote:Initial creeata de rocado

a inceput o campanie de amendare a tuturor autoturismelor parcate inafara parcarii. Pana de curand, adika inainte sa se mute vis a vis de noi MAI nu era nici o problema, erea ok, adica masinile se parcau in fata celor care ereau in parcare se lasau frumos scoase din viteza si nu era chiar nici o problema. Acolo in zona nu exista nici un indicator de parcare interzisa si cu toate astea nu inteleg pe ce baza iti pot aplica amenzi. Are ceineva idee cum se pot contesta in instanta aceste amenzi?

id="quote">id="quote">

Sunt masini parcate in afara parcarii ? Sunt! Sunt ele masini care le blocheaza pe cele parcate regulamentar ? Sunt! Si atunci te intrebi pe ce baza ?

Tu ai vreodata vreo urgenta, ai fost nevoita sa impingi alta masina, ca sa iesi din parcare ? Asta in cazul in care nu erau 2, sa n-ai deloc sanse sa scoti masina...

In cazul asta, sunt 2 variante: ori ti-o ridica ori amenda.

Tu pe ce baza il blochezi pe nenea cu masina parcata regulamentar ? Pe baza lipsei locurilor de parcare ? Ai 3 variante: ori parchezi in alta zona ori vii mai devreme si prinzi un loc liber ori folosesti transportul in comun.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Imi pare rau k nu ati inteles, acolo e o institutie, deci sunt aceiasi oameni si asa zisa regula de a parca in fata celor din parcare nu am facut-o eu ci este de cand s-a constat k nu sunt locuri suficiente de parcare si nimeni nu se supara, iar inafara de asta acolo nu este o zona circulabila pt autoturisme este un careu de cladiri.

Dar chiar nu are rost sa mai discutam, ce am intrebat eu si ce raspunsuri am primit, execptand 2-3 raspunsuri ma fac sa cred k am nimerit in clubul lupilor moralisti...

Multumesc pt raspunsuri, rog moderatorii sa inchida acest subiect, nu vraeu sa fac din el un nou camp de lupta.

Multumesc

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...