Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce stiti despre hipomenoree?

Recommended Posts

Am intrerupt AC de aproape un an si jumatate. Am luat Triregol un timp destul de indelungat, pe perioada cat le-am luat am observat o reducere masiva a menstrei, intr-o luna aproape nu am avut deloc, asa de mult scazuse cantitativ. Cu toate ca nu mai iau de atata vreme, am observat comparativ cu perioadele dinaintea administrarii ca menstra este foarte redusa cantitativ, dureaza maxim 3 zile.

Hipomenoreea este o dereglare hormonala. As dori sa stiu daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si cum se poate rezolva inafara de laparoscopie?

Speranta moare ultima!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu trebuie sa te alarmezi.

Dupa un tratament anticonceptiv poate sa apara o modificare a cantitatii de sange menstrual raportat la perioada dinainte. Aceasta nu inseamna automat o afectiune hormonala. Sau de alta natura, of course.

Pentru a fi sigura, este recomandat sa faci un control ginecologic unde, in urma examenului clinic, a echgrafiei si eventual a unor probe hormonale, se poate pune un diagnostic corect (si “clinic sanatos” este un diagnostic, sa nu uiti asta !!!) si unde vei primi cele mai competente raspunsuri.

Multa sanatate iti doresc [floare3] !

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...