Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

penalitati la plata intretinerii

mariussimiuc

Recommended Posts

Imi poate spune si mie cineva daca penalitatile la plata intretinerii sunt legale? Am inteles ca aceste penalitati sunt in functie de fiecare localitate in parte si daca se platesc restantele "cu banii jos",nu esalonat,esti scutit totusi de plata acestor penalitati.

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din nefericire, sunt legale. Vestea buna ar fi ca majorarile de intarziere nu pot depasi jumatate din cuantumul datoriei.

Uite-te in contractul cu furnizorii, acolo vei vedea daca exista prevederea scutirii la plata cu banii jos. Ceea ce nu cred...

La asociatia mea de locatari, singura plata nepurtatoare de majorari este cea a femeii de servici. Furnizorii de utilitãþi insa (apa, caldura etc) au niste penalitati uriase, dupa parerea mea, dar legale, prin contract.

Asigura-te ca penalitatile sunt corect calculate (de regula, ele sunt procent/zi intarziata).

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...