Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

prenatal??ce?cand?cum?

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Simona, ginecologul iti da o scrisoare medicala cu varsta sarcinii pentru medicul de familie. Acesta iti va spune cand poti sa intri cel mai devreme in prenatal, tinand cont de faptul ca postnatalul trebuie sa fie de minim 42 zile ( daca n-am retinut gresit). Durata totala a concediului pre si postnatal este de 126 zile.

Lacri 31+id="teal">

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png

Samburica

Album echo si burtik

Distribuie pe alte site-uri

• 1 year later...
quote:Originally posted by witchy_witch

Aveti idee care sunt pasii de urmat si documentele necesare ca sa intri in prenatal? Ce trebuie sa faci, unde te duci si ce depui?[gravi] sapt. 28 cu [baietel] maricel in burtica

id="quote">id="quote">Medicul meu de familie mi-a cerut doar o adeverinta de la scoala unde lucrez, cu numarul de zile de concediu medical pe care le-am avut in ultimele 12 luni. Apoi mi-a dat el prenatalul - e vorba de un formular pe care mi-l elibereaza lunar.[gravi] LIA si [fetita] domnita Miruna Demetraid="red">id="Verdana">Am inceput numaratoarea inversa!Mai avem 8id="size4">id="red"> saptamani!id="Comic Sans MS">

quote:Originally posted by witchy_witch

Asa, si mai departe!? Ce faci cu formularul? Unde il duci, si apoi de unde iti iei banii? Apropos, sunt 85% suma NETA din valoarea BRUTA a mediei salariale, sau cum?[gravi] sapt. 28 cu [baietel] maricel in burtica

id="quote">id="quote">Concediul il duci acolo unde lucrezi si tot de acolo iti iei banii. Cel putin la mine asa se intampla. Despre cati bani e vorba, nu stiu exact.[gravi] LIA si [fetita] domnita Miruna Demetraid="red">id="Verdana">Am inceput numaratoarea inversa!Mai avem 8id="size4">id="red"> saptamani!id="Comic Sans MS">

buna,

eu stiu asa : la salariul brut ti se scad impozitele si obtii net.

in cazul prenatalului impozitele platite sunt de 15% , de aceea ti se acorda 85 %. dar din salariul tau.

ce stii tu cu salariul mediu pe unitate este la nastere , unde serviciul tau este obligat sa ti-l acorde .

pupici

concediul prenatal ti-l da medicul de familie. eu am dus o ecografie pe care scria DPN-ul. insa imi da prenatalul cu foarte putin timp inainte de intrarea in el. de ex, eu vreau sa intru in prenatal pe 19.06 si cand am fost la inceputul lui iunie a zis sa ma duc sa il iau pe 18.06 ca nu poate sa il dea asa de devreme. am mai dus o adeverinta de la angajator ca imi platesc darile. (am dus-o de capul meu, nu stiu daca este obligatorie, dar nu am vrut sa ma mai puna pe drumuri)

cu banii: 85% din media bruturilor pe ultimele 6 luni e valoarea neta.

Aylinid="red">, [gravi] 30+id="red"> [fetita]

pozici

atat de mari suntem

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...