Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Calciul in sarcina

Recommended Posts

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu iau Ca+D3 din luna a II-a 1 pastila/zi 15 zile pe luna. Pana acum a fost bine, nu mi-a dat nici contractii nici altceva.

La primele analize aveam calciul un pic sub limita, dar pastilele le-am primit inainte de analize si cu ele luate si tot sub limita eram !

Asa ca depinde cum asimileaza organismul. [hot]

Analizele nu le-am mai repetat daca am vazut ca mi-a fost bine cu el.

Emilia 23+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Distribuie pe alte site-uri

Este preferabil sa iei Magneziu si D-uri (astea sunt suficiente in prenatalele pe care le iei gen Elevit, Materna) care il fixeaza pe Calciu si nu pastile de Ca in sine pentru ca dau contractii. Pur si simplu il iei din alimentatie (lapte, etc) si il fixezi/asimilezi cu Magneziu ( de exemplu Additiva Magnsium, este efervescent si contine 300mg magneziu ;un foarte bun antispastic oricum, foarte indicat in sarcina) si cu D-urile din prenatale.

[flo]id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]34 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green">

pozici id="Comic Sans MS">

Pai eu am luat pana la 5 luni Elevit, dar apoi nu le-am mai suportat. Am mai incercat sa iau dar am vomitat, nu stiu de ce...

Doctorita mea nu mi-a zis nimic de contractii, mi-a zis doar ca vrea sa imi dea calciu, dar avand probleme cu rinichii, mai bine sa nu iau. Dar la bebe i-ar face bine, mai ales ca eu nu prea beau lapte, ca nu imi place...

Asa ca nu stiu ce sa fac...

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)

Mie mi-a dat doctora calciu - Berocca se numeste si se da in sarcina, e efervescent si se ia 10 zile apoi 10 zile pauza si tot asa. Si nu mi-a provocat nici o contractie sau altceva neplacut. Bine, nici n-am avut vreo problema pina acum in astea 22 de saptamini.

[gravi] 22+ [baietel]

Bebelica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...