Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Caz disperat !!!

Recommended Posts

cancerul bata-l vina.sant disperata nu am cuvinte sa ma exprim,tatal meu a fost in noiembrie op. de tumoara la rinichi,in urma careia i sa scos rinichiul si ureterul.toate bune si frumoase pana a iesit rezultatul de biopsie.carcinom tranzitional uroterial stadiul 3 cu potential malign crescut,am zis sa nu intram in panica i sa dat sa urmeze citostatice ,acum fiind la a doua sedinta urmeaza a treia,cert este ca se simte foarte rau ameteli stari de voma dar stiu ca astea sant de altfel reactiile.la fiecare sedinta i se fac analize iar acum a facut o radiografie la plamanii deoarece are foarte mari dureri,ce credeti METASTAZA,pe ambii plamanii grav foarte grav ,ce se poate face sa sper?oare mai exista sanse?nu stiu sant disperata acuza dureri foarte mari la plamanii si inghite foarte greu ,nu pot sa ma impac cu idee ca tatal meu intr-o zi nu va mai fii.medicii ia-u dat si nu prea ia-u dat sanse cert este ca el nici macar nu stie de aceasta metastaza.sa ne rugam pentru tatal meu , si sa speram intr-o minune de la dumnezeu numai el il poate salva.[ruga][ruga][ruga]

camy

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Schimbati repede regimul alimentar. Treceti la un regim naturist. Din cate stiu si cred ar fi cam singura sansa. In paralel cu regimul incercati si cu ceva produse de la Forever Living (aloe vera). Am auzit ce persoanele bolnave de cancer au rezultate bune si cu regimul si cu produsele.

Camy , vezi ca mai e un subiect tot despre cancer pe Generale

Personal nu sunt de acord cu chimioterapia ....iar din ceea ce imi descrii pare a avea metastaze pulmonare.

Tatal meu a murit acum 3 sapt de cancer pulmonar si avea dureri f mari.

Probabil cea mai inteleapta solutie este sa incercati sa ii usurati durerile , prin medicatie.Nu il lasati sa sufere!

Daca nu ar fi facut chimio, cea mai buna sol ar fi un trat naturist f strict gen post negru (vezi Ernst Gunter, Rudolf Breuss).

Acum nu stiu ce se va intampla daca intrerupeti chimioterapia.

Daca vi s-au confirmat , sau confirma metastazele pulmonare in urma tomografiei, at nu mai are ici un sens sa il chinuiti cu chimio. e una din cale mai evoluate si avizate metode de torturare umana.

Uitandu-ma inapoi, regret ca mi-am lasat tatal sa faca chimio, dar decizia oricum ii apartine celui bolnav , nu noua.

Vezi in Formula As exemple de oameni care au invins boala fie prin cura Ernst Gunter, fie prin regimul strict dat de Petre Anca .Uite unul din art http://www.formula-as.ro/reviste_644__66__petre-anca.html

Sa nu uiti sa te rogi la D-zeu , pt ca decizia Lui e intotdeauna cea dreapta.

Situatia este destul de grava si tu tb sa fii realista!

Daca te pot ajuta cu ceva scrie-mi un PM

D-zeu sa fie cu tine si tatal tau!

dumnezeu sa il ajute pe tatal tau si sa va ajute si pe voi, sa va dea putere sa ii fiti alaturi si sa luptati impreuna cu el. cuvintele sunt toate seci intr-un moment ca acesta, stiu din experienta. dar vreau sa te rog un lucru: nu asculta "pronosticurile" si "profetiile medicilor". eu am auzit "nu mai apuca vara", apoi "nu mai apuca craciunul" si "da, a rezistat bine, dar pana la paste...". si uite-asa au trecut ceva ani pana a fost sa nu mai fie... nu te lasa inveninata de doctorii cu sange rece care, probabil datorita meseriei, s-au imunizat (sau dezumanizat, cine stie!).

sa fii tare!

nunta mea

nu vreau si nu pot sa acept realitatea ,de ce viata e o continua lupta de ce doamne trebie sa ne ei persoanele cele mai aproiate si iubite,plang de oftica si durere ma doare sufletul nu pot sa accept realitatea nu pot nu stiu ce se va intampla daca tatal meu nu va mai fii cred ca o sa inebunesc ,deja ma doare sufletul de durere nu pot sa trec peste asa ceva pur si simplu nu pot.cryssukid="red"> multumesc de raspuns dumnezeu sa-l odihneasac pe tatal tau[ruga] addinelid="red"> sa fiu tare crezi ca pot ?

camy

Camy,

poate nu ar tb sa iti scriu asta , poate tatal tau va trai multi ani de acum incolo, insa vreau sa iti confirm un lucru.

Eu mereu am fost f sensibila, ganditoare, nu mai pierdusem pe nimeni apropiat si ...totusi am avut o putere uimitoare sa trec peste toate astea.

Am acceptat totul cu o seninatate uluitoare, am acceptat ca tatalui meu ii este mai bine , ca e fericit acolo, mult mai fericit decat daca s-ar mai fi chinuit aici inca 2,3 luni.

Pe mine ma tortura chinul lui, nu mai suportam sa il aud ca imi spune ca e bine, cand el nu era bine deloc, l-am lasat sa plece impacata.

Tatal meu a murit fff usor si cu un zambet pe buze.

Acum ,il simt mult mai aproape decat imi era cand traia.

Am plecat singura din UK , am calatorit 5 ore pana in Rom si alte 6 din Buc in Barlad, stiind ca ma duc sa .......si am putut trece peste asta fara sa ma prabusesc. Daca am putut face asta, at pot face orice in viata, sunt mai puternica.

Sa nu iti fie teama, indiferent ce s-ar intampla D-zeu iti va da puterea sa treci peste toate!NIMIC NU ESTE DE NETRECUT!!!

Adevaratul GREU este ACUM, nu atunci!

quote:Originally posted by camy062004

nu vreau si nu pot sa acept realitatea ,de ce viata e o continua lupta de ce doamne trebie sa ne ei persoanele cele mai aproiate si iubite,plang de oftica si durere ma doare sufletul nu pot sa accept realitatea nu pot nu stiu ce se va intampla daca tatal meu nu va mai fii cred ca o sa inebunesc ,deja ma doare sufletul de durere nu pot sa trec peste asa ceva pur si simplu nu pot.cryssukid="red"> multumesc de raspuns dumnezeu sa-l odihneasac pe tatal tau[ruga] addinelid="red"> sa fiu tare crezi ca pot ?camy

id="quote">id="quote">cami, se spune sa nu ne dea dumnezeu cat putem duce. trebuie sa fii tare pentru tatal tau, nu ai voie sa cazi, el nu trebuie sa va vada si pe voi cazuti. stiu ca e tare tare greu, eu am trecut prin asta: parintii mei (D-zeu sa-i odihneasca!) au murit la 7 luni unul dupa altul, amandoi de cancer. trebuie sa poti! pentru el.iti voi recomanda luni o carte, din pacate o am la serviciu si nu ii stiu exact numele. te va face sa intelegi.nunta mea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...