Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Baiatul meu de un timp isi roade unghiile cind sta la tv.,la calculator,inainte de a adormii,etc.I-am explicat ca nu-i bine ,dar parca vorbesc singura.Eu nu mi-am ros niciodata unghiile dar sint alte rude care practica acest obicei.Ii tai unghiile dar el tot mai gaseste ceva de ros.Cum sa il dezvat de acest obicei?

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Depinde de cauza din care isi roade unghiile !

Baietelul meu o face doar cand e stresat sau emotionat .Nici la noi nu a vazut dar poate la o matusica ,oricum stiu ca e numai din cauza stresului , cand nu se poate exterioriza .Altfel nu le roade .

[V]

Si baiatul meu si-a ros unghiile. A inceput la 3 ani cand nu i-am mai dat suzeta (a fost decizia lui, s-a rupt suzeta si nu i-a mai trebuit alta) pana pe la 6 ani. Cand nu mai avea ce roade de la degete, a trecut la picioare. I-am promis si luna de pe cer daca isi lasa unghiile sa creasca pana le putem taia. Tot negocia cu noi, ca lasa pe 2-3 degete sa creasca, dar de la celelalte poate sa le roada? "Norocul" nostru (si suferinta lui) era ca facea cateva panaritii dupa care ni s-a prescris vaccin stafilococcic pe o perioada de vreo 6-7 luni, in fiecare saptamana trebuia sa mergem la injectii cu el, si s-a cam razgandit de atunci.

Gabi+Robert 20.05.1997[duel]Lili 17.05.2002

pozici poze noi

Si eu m-am confruntat cu aceasta problema.Fetita mea a inceput acum cateva luni sa-si roada unghiile,ma scotea din sarite.Am mituit-o, am certat-o, am pedepsit-o, am pocnit-o...degeaba.Chestia asta a durat vreo 2 luni.La un moment dat m-am dat batuta si n-am mai bagat-o in seama si spre surprinderea mea s-a lasat de acest obicei.

karol

quote: Am vazut la plafar un produs care se numeste"NU unghiilor roase". Poate ca daca il dai cu "chestia" aia pe unghii se "potoleshte".

Zic si io...

id="quote">id="quote">

Liliac tu vorbesti serios?Chiar ai vazut asa ceva la plafar?Ca eu as fi direct interesata .Ce sa mai cert copilul, ca ma mosteneste.

Gabica mamica

Si aici exista la farmacii o "oja" ptr copii care isi rod unghiile.

Au cumparat niste amici ptr baiatul lor, si am incercat si eu sa vad cum e. [xx(].. Chestie mai amara nu am gustat in viata mea!! Fiere nu alta![xx(] Cred ca doar sa fie copilul f sadic sa isi mai roada unghiile cu amaraciunea aia pe ele.

[cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi[bonjovi] id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004)

id="right">

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Si eu m-am gindit sa-i pun ceva pe unghii,dar n-am stiut ca exista oja.O sa caut ,poate asa se lecuieste.Am observat ca le roade cind nu este activ :sta la tv.,inainte de a adormii,cind se plictiseste.Multumesc de raspunsuri.[pup]

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Poate folosete oja aia la ceva. La noi sta si se usuca-n baie. Eu am luat-o pt fetitza mea care suge degetul. Si zau ca-i amara ca naiba, eu nu pot s-o sufar! Dar Anaïs se pare c-o apreciaza. Baga degetul in cura, scuipa de doua-trei ori, si-i da inainte cu suptul degetului.

Mihaela

Anaïs [zana] & Emma [zana]id="pink">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...