Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cand s-a ridicat bb in picioare?

Recommended Posts

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa-ti traiasca fetita![flo]

Eduard s-a ridicat singur in picioare in jur de 11 luni iar de mers abia dupa 1 an. Nu a fost prea vrednic cu mersul dar si cand si-a dat drumul...acum nu sta o clipa locului[fuga].

Eu zic sa stai linistita, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Stiu ca sunt copii care se ridica in picioare la 9 luni dar asta nu e o regula. Chiar azi m-a sunat o prietena a carei fetita implineste saptamana viitoare 1 an, sa-mi spuna fericita ca s-a ridicat singura in picioare.

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(1 an si 9 luni) si [gravi]24+[baietel]

POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006

Pagina de web a lui Eduard

Distribuie pe alte site-uri

Se prinde si ce face??incearca sa se ridice sau doar pune mana pe ele?Poate nu isi da seama ce trebuie sa fac.Tu o stimulezi?A mea se inca de la 4 lunisoare,cand ii dadeam degetele ,se tragea de ele pana se ridica in picioare.S-a ridicat singurica fara ajutorul meu ,la 8 lunisoare si a facut primii pasi la 10 luni si jumatate...tar tre' sa recunosc ca intodeauna am stimulat-o si am incurajat-o sa faca lucruri noi.Dar si fiecare copil are ritmul sau.

Bafta

gogomarla

Daria s-a ridicat sprijinindu-se de laturile patului la 7 luni si jumatate, iar nesprijinita de la 11 luni. Acum are 1 anisor si cateva zile, a inceput sa mearga singura de vreo 3 saptamani si zilnic face progrese.

Sanatate multa!

Geani si Daria (03.04.05)

Papusa noastra s-a ridicat la 7 luni si trei saptamani, si imediat a facut cativa pasi tinandu-se de marginea tarcului. A tinut-o asa, mergand in jurul camerei tinandu-se de canapea, de usa, perete, pana la 11 luni, cand fara sa-si de-a seama a facut 3-4 pasi , de la canapea spre mine. Ar fi mers mai devreme daca nu era frica de parchet (a luat cateva cazaturi). Acum la aproape un an, merge fara nici o problema, cand mai face cate ceva "ilegal" alearga.

Nu dispera, fiecare copil are ritmul lui. Sanatosi sa fie!

A mea s-a ridicat pe la 11 luni dar mers singura la 1 an si patru luni. E normal, nu te ingrijora si mai ales nu-ti compara copilul cu altii!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [vampa] & minunea mea [ispita] ( mai 2004) [RO]

Alex s-a ridicat singur la 8 luni si cateva zile si astepam cu nerabdare si noi sa faca primi pasi nesustzinut[:D]id="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...
id="right">id="violet">id="Georgia">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...