Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand s-a ridicat bb in picioare?

Postări Recomandate

Postat
Am o fetita de 11 luni si nu s-a ridicat in picioare. Se pune singura in fundulet, vine la marginea patutului si se prinde de zabrele si ii place la nebunie. Copii vostri cand s-au ridicat in picioare?id="Arial">id="size3">id="black">
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Sa-ti traiasca fetita![flo]

Eduard s-a ridicat singur in picioare in jur de 11 luni iar de mers abia dupa 1 an. Nu a fost prea vrednic cu mersul dar si cand si-a dat drumul...acum nu sta o clipa locului[fuga].

Eu zic sa stai linistita, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Stiu ca sunt copii care se ridica in picioare la 9 luni dar asta nu e o regula. Chiar azi m-a sunat o prietena a carei fetita implineste saptamana viitoare 1 an, sa-mi spuna fericita ca s-a ridicat singura in picioare.

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(1 an si 9 luni) si [gravi]24+[baietel]

POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006

Pagina de web a lui Eduard

Postat

A mea s-a ridicat la 10 luni si a mers abia la 1 an si 2 luni. Te cred ca esti ingrijorata, dar adevarul e ca fiecare copil are un ritm anume.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="orange">[foto]

Postat

Se prinde si ce face??incearca sa se ridice sau doar pune mana pe ele?Poate nu isi da seama ce trebuie sa fac.Tu o stimulezi?A mea se inca de la 4 lunisoare,cand ii dadeam degetele ,se tragea de ele pana se ridica in picioare.S-a ridicat singurica fara ajutorul meu ,la 8 lunisoare si a facut primii pasi la 10 luni si jumatate...tar tre' sa recunosc ca intodeauna am stimulat-o si am incurajat-o sa faca lucruri noi.Dar si fiecare copil are ritmul sau.

Bafta

gogomarla

Postat

Si fetita mea s-a ridicat in picioare singura fara sprijin abia pe la 11 luni ,primii pasi i-a facut pe la 1 an.Acum la 1 an si 9 luni fuge toata ziua.Si eu sunt de parere sa ai rabdare ca fiecare copil are ritmul lui.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Postat

Daria s-a ridicat sprijinindu-se de laturile patului la 7 luni si jumatate, iar nesprijinita de la 11 luni. Acum are 1 anisor si cateva zile, a inceput sa mearga singura de vreo 3 saptamani si zilnic face progrese.

Sanatate multa!

Geani si Daria (03.04.05)

Postat

Papusa noastra s-a ridicat la 7 luni si trei saptamani, si imediat a facut cativa pasi tinandu-se de marginea tarcului. A tinut-o asa, mergand in jurul camerei tinandu-se de canapea, de usa, perete, pana la 11 luni, cand fara sa-si de-a seama a facut 3-4 pasi , de la canapea spre mine. Ar fi mers mai devreme daca nu era frica de parchet (a luat cateva cazaturi). Acum la aproape un an, merge fara nici o problema, cand mai face cate ceva "ilegal" alearga.

Nu dispera, fiecare copil are ritmul lui. Sanatosi sa fie!

Postat

A mea s-a ridicat pe la 11 luni dar mers singura la 1 an si patru luni. E normal, nu te ingrijora si mai ales nu-ti compara copilul cu altii!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [vampa] & minunea mea [ispita] ( mai 2004) [RO]

Postat

Mihnea s-a ridicat in picioare singurel in tarc la 7 luni iar la 9 luni si 10 zile a facut primii pasi singurel netinut.

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...