Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Expozitie...altfel

Recommended Posts

Ieri am vizitat (tarat, evident, de niste prieteni) expozitia Erotica (parca asa o cheama), de la Sala Palatului. Plecati sa luam bilete la festivalul de folk "Om bun", am nimerit la spectacole live de streaptease, feminin si masculin, toate in decoruri tapetate cu obiecte de...profil.[:I]

A mai fost cineva?

poze multe cu noi

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

am vazut prin oras banere dar nu am fost. cum ti-a placut rufus?

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Na, ca ne-ai aprins imaginatia..... [alcool]

Daca ai fost, poze [foto] nu ai facut si pentru bietii muritori care nu au ajuns in zona [hopsieu]

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

quote:Originally posted by MirelaV

am vazut prin oras banere dar nu am fost. cum ti-a placut rufus?

id="quote">id="quote">Mi-a placut, nu-i vorba, dar am fost foarte surprins de show-uri, mult mai "hard" decat ce vezi prin localuri cu profil. M-a mai surprins si procentul mare de fete, dar apoi am inteles, erau si reprezentatii pentru ele. Am avut si noroc ca am ajuns devreme (pe la 20.30, dupa o ora s-a aglomerat si nu mai era interesant. Am fost, de asemenea, impresionat de Ciciolina, doamna fosta deputat are o prestanta uimitoare, desi ai tendinta sa o vezi...la treaba.Darael, eu nu am facut poze, insa prietenii mei da. Te asigur ca nu sunt diferite de cele din revistele de profil, prestatia live fiind de apreciat.Pentru ca nu am intrat niciodata intr-un sex-shop, m-am holbat indelung la marfa expusa, necontenind sa ma minunez de imaginatia producatorilor. Bineinteles, pentru ca ma rugase Tora sa-i aduc ceva de acolo, m-am chinuit sa gasesc ceva...decent (nu eram singur acolo, nu????) si am gasit un baietel de jucarie care se umple cu apa si daca-l strangi de cap face pipi cu jet drept pe cel din fata ta.poze multe cu noi"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

quote:Originally posted by Rufus

Pentru ca nu am intrat niciodata intr-un sex-shop, m-am holbat indelung la marfa expusa, necontenind sa ma minunez de imaginatia producatorilor. Bineinteles, pentru ca ma rugase Tora sa-i aduc ceva de acolo, m-am chinuit sa gasesc ceva...decent (nu eram singur acolo, nu????) si am gasit un baietel de jucarie care se umple cu apa si daca-l strangi de cap face pipi cu jet drept pe cel din fata ta.

id="quote">id="quote">

Acum inteleg de ce a avut atata succes [huta]...... cui nu-i place sa se joace cu un pistol cu apa [^] ?

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

quote:Originally posted by Rufus

Pentru ca nu am intrat niciodata intr-un sex-shop, m-am holbat indelung la marfa expusa, necontenind sa ma minunez de imaginatia producatorilor. Bineinteles, pentru ca ma rugase Tora sa-i aduc ceva de acolo, m-am chinuit sa gasesc ceva...decent (nu eram singur acolo, nu????) si am gasit un baietel de jucarie care se umple cu apa si daca-l strangi de cap face pipi cu jet drept pe cel din fata ta.

poze multe cu noi

id="quote">id="quote">

da' niste bikini comestibili cu aroma de ciocolata nu ti s-au lipit de mana bre Rufus? Bai nene, barbatii astia n-au imaginatie deloc...[:-)))][:-)))]

quote:Originally posted by bruxinha

da' niste bikini comestibili cu aroma de ciocolata nu ti s-au lipit de mana bre Rufus? Bai nene, barbatii astia n-au imaginatie deloc...

id="quote">id="quote">

Ei, erau multe care mi-ar fi placut, dar nu eram singur...de ce sa stie si altii ce-i pregatesc eu nevestii?

poze multe cu noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...