Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Expozitie...altfel

Recommended Posts

quote:Originally posted by bruxinha

Yeah, sure...[bibe] De fapt cred ca prietenii tai au vrut sa mearga la o expozitie de icoane bisericesti, si-au nimerit acolo din greseala[:o)]. Pui pariu ca au cumparat cate ceva misto cand credeau ca nu-s observati? [cool]

id="quote">id="quote"> Bre bruxinho,cred ca tu vrei sa probezi o pereche de aia cu cioco.Hai ca iti iau eu o pereche(sper sa gasesc din ciocolata kosher,d-aia belgiana ca sa nu fac doua pacate deodata)id="size1"> si ti-o trimit cu mine cu tot[:D]Life`s a bitch and then you dieid="size1">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

yankie, numa' sa ai grija sa-ti sugi burta, ca sa incapi in plic[8D], asta no. 1 si no. 2, mai bine trimiti numa' ciocolata belgiana, fara bikinii, poa' sa fie si ne-kosher. [pup] you oricum, ca-mi esti simpatic

id="quote">id="quote">Credeam ca vrei numa ciocolata fara Yank...[:D]Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

yankie, numa' sa ai grija sa-ti sugi burta, ca sa incapi in plic[8D], asta no. 1 si no. 2, mai bine trimiti numa' ciocolata belgiana, fara bikinii, poa' sa fie si ne-kosher. [pup] you oricum, ca-mi esti simpatic

id="quote">id="quote"> Primo:burta e history babe Secondo:si daca nu era history,burta mea nu e[alcool] mentosanLife`s a bitch and then you dieid="size1">

quote:Initial creeata de Rufus

Ieri am vizitat (tarat, evident, de niste prieteni) expozitia Erotica (parca asa o cheama), de la Sala Palatului. Plecati sa luam bilete la festivalul de folk "Om bun", am nimerit la spectacole live de streaptease, feminin si masculin, toate in decoruri tapetate cu obiecte de...profil.[:I]A mai fost cineva?poze multe cu noi"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

id="quote">id="quote">ei, chiar vrei sa credem ca ai fost tarat????/[:D]Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.id="blue">[floare3]"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your yearsid="purple">" Abraham Lincoln

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...