Liana30 Publicat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 9, 2006 [cool][cool][cool] ...Haideti stiu k puteti... ...E o operatiune grea, dar uneori trebuie doar sa apesi butonul si calculatorul se va deschideid="red">![cool] [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moniland Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Saptamana viitoare tinem pumnii pentru Victoriaid="green">, luni,10, pentru betyid="orange">, in 13 pentru ginaid="red">, in 16 pentru Mirgaid="blue">. Bineinteles si pentru toate fetele care sunt in tratament sau asteapta rezultatul. Monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moniland Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Andicuid="red">, eu voi incepe inhibarea, daca totul va fi ok, in 10 mai. Pana atunci ma concentrez la saptamana pe care o voi petrece in Tenerife. Mult succes cu tratamentul, sa fie cat mai usor si cu rezultate spectaculoase [;)] Monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinici Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Tinem pumnii si sa fie o saptamana frumasa , ca vremea de afara, iar rezultatele sa aduca zambete pe chipurile voastre. Victoria, Betty, Gina si Mirga [floare3][floare3][floare3][floare3] [pup]cristinici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andicu Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Buna fetelor. Betyid="blue">, tinem pumnii pentru maine!sa fie bogatie ! Moniid="blue">,multumesc si iti tin pumnii sa fie bine! deci o sa urmezi dupa mine..pana atunci, fericito [;)], Petrecere frumoasa id="red">in Tenerife![cool] Victoriaid="blue">, inca o pereche de pumni stransi ptr reusita si de la mine! Va [pup]pe toate si duminica placuta![flo] Andreea.Pozele mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirga Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Buna fetelor. Ce sa va spun, sper din tot sufletul sa fie o saptamina fericita pt toata lumea. Eu o voi incheia si sper, cu bine [gravi]. Azi am iesit din casa pt prima data de la ET. A trebuit sa merg de dimineata la magazin sa cumpar piine ca mai putin, la noi incepe Pesahul (si atunci se maninca doar mata si asta constipa daca maninci non-stop timp de 8 zile) si nu o sa mai gasim. Pupici si multa bafta. Mirga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medamaya1 Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Buna fetelor,eu tocmai am venit de la punctie si mi-au recoltat 19 foliculi, acum sa vedem ce va fii marti la ET.Va pup pe toate si numai bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moniland Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Medaid="purple"> si pentru tine pumnii stransi. 19 sunt multi foliculi. Ce va fi la ET? Cu siguranta va fi bine. Iti doresc sa obtii embrioni multi si bine dezvoltati. Monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moniland Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Andicuid="red">, succes si tie. Monica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saftoiu_gina Postat Aprilie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2006 Medamayaid="red"> oooaauu asta da productie,sa fie intr-un ceas bun . Mirgaid="red"> mult noroc in continuare. Lianaid="red"> sa stii ca nu ai tinut pumnii stransi degeaba. Monica id="red"> sa te gandesti si la noi acolo . Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.