Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Am reusit sa slabesc!

Recommended Posts

Am sase luni de cand am nascut. Pana mai deunazi eram tare complexata deoarece acumulasem kg. in plus... Din mijlocelul "tras printr-un inel", aratam groaznic...Eram "cu totul"...

Acuma scriu pentru fetele care sunt complexate ca sunt grase, ca sa le mai ridic moralul. id="blue">Sper sa nu se gaseasca vreuna care sa de-a cu rosii in mine, caci nu am vrut sa jignesc pe nimeni, dar am crezut ca daca va povestesc ce am facut eu ca sa slabesc, poate va ajuta...

Mare lucru nu am facut!!! Decat: Dupa ora 5jumate - 6, nu mai mancam...

Erau si exceptii cand nu ma puteam abtine, dar, erau exceptii...

Eu am vrut sa slabesc mai demult, inca de cand am iesit din spital(dupa ce am nascut), dar uitandu-ma in urma mi-am dat seama ca nu se poate asa... trebuie timp la organism sa isi revina singur si sa fie pregatit sa accepte schimbarea...

mai am putin de dat jos, dar va spun ca "grosul" l-am dat...

Ce e mai trist este faptul ca mi-am dat toate hainele faine, prostuta de mine probabil credeam ca nu mai ajung cum eram inainte...

ieri am imbracat o fusta, o rochie , ce mi-a mai ramas din "antichitate", si... bucurie: imi veneau asa de fain...

Asa ca eu va incurajez sa nu mai mancati dupa orele cinci jumatate, poate chiar sase... Peste zi, pueteti manca ce vreti voi...Eu asa am facut...

Imi pare rau ca nu va pot pune poze cu mine cum eram inainte si cum sunt acuma, ca sa va stimulez...dar nu am aparat digital...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul răspuns
chiar ca felicitari!eu nici nu am nascut inca si arat ca o scrofita(cel putin la burta).offf[bang]dar cel putin am inceput sa imi doresc sa slabesc si sa fac ceva pt. asta.cred ca e primul pas si ca e important.da, ar fi bine sa ne spui si noua mai multe.inca o data felicitari.

Multe felicitari[cool]!!! Ce n-as da sa ma pot lauda si eu cu asa o reusita...Din pacate eu inca ma chinui cu vreo 10 kg. Daca zici ca ai reusit prin simplul fapt ca nu ai mai mancat seara,inseamna ca ai un metabolism "super harnic".Din pacate nu toate avem asa ceva. Dar poate ca, pana la urma, exista o solutie ptr fiecare din noi. FELICITARI inca o data.[pup]

Sa nu mananci nimik de la cinci si jumatate mi se pare o prostie. Nu o mai recomanda si altora, fiindca e un stil de viata dezechilibrat.

Se poate slabi si altfel!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami [vampa] & minunea mea [ispita] ( mai 2004) [RO]

Felicitari Adriana.

Si eu am dat jos toate kg, ba chiar mai mult, insa eu chiar n-am facut nimic si la mancare nu am tinut cont de nimic. Dar probabol ca asa e felul meu, slaba, pentru ca nu am aplicat niciodata nici un fel de metode.

mira_m, fiecare organism e diferit si reactioneaza altfel, o metoda de slabit buna nu inseamna ca da acelasi randament la toata lumea. E ok ca tie nu-ti face bine sa nu mananci, dar sa sti ca pentru altii e ok, asa ca nu putem generaliza.

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Bravo Adinell! Stiam si eu ca se slabeste cu metoda asta, foarte multi medici recomanda sa nu mai mananci nimic dupa ora 6.

Mira, daca in restul zilei se mananca echilibrat, nu e nociv deloc sa nu mananci seara, chiar un proverb chinezesc spune "dimineata sa mananci pentru tine, la pranz sa imparti cu prietenii iar cina s-o dai dusmanilor!"

Eu de mult timp nu mananc seara, insa ma cam bag in dulciuri pe parcursul zilei asa ca inca n-am slabit asa cum imi doresc cu toate ca am nascut acum 20 de luni,10 kile am de dat jos, sper ca macar vara urmatoare sa intru in tzoalele de "gagica faina"

Mire-mama de fetita frumoasa

http://community.webshots.com/user/Papucica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...