Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

varsta biologica mai mica decat cea cronologica

Recommended Posts

Buna fetelor! Saptamana trecuta am facut o echografie 3D iar medicul mi-a spus ca bebelusa are varsta biologica mai mica cu 1 saptamana decat varsta cronologica, adica are 19 saptamani in loc de 20. Apoi mi-a spus ca vezica urinara este in depletie. Stie careva ce inseamna asta?Este vreo problema?Medicul meu este plecat din tara si nu am la cine sa ma duc.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fiecare bb se dezvolta in ritmul lui intre anumiti parametrii considerati normali!!..si mai ales masuratorile echo nu sunt absolut exacte. De ex, daca la echo iti zice ca are 2500g, poate avea de fapt 2200 sau 2800 sau ceva asemanator.

Eu am avut ovulatia cu 3 sapt intarziere fata de normal, si la fiecare echo diferenta era ba de 3 sapt(intre varsta cronol si cea bio), ba de 12 zile , sau 2 sapt. Si bb s-a nascut sanatos!

Important e sa 'vada' organele, membrele, placenta si restul.

In leg cu vezica nu cred ca e o probl, parca si mie mi-a zis de depletie la o eco, si n-au fost probleme.

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

In primul rand, bine ai venit [floare3] !

Apoi, despre subiect: e normal sa apara unele inadvertente la echo, chiar daca este facuta de un expert. Caci masuratorile se fac luand anumite puncte de reper iar deplasarea stelutei / cruciulitei de reper cu doar un singur pixel pe ecran poate duce la diferentele de care spui.

Eu te sfatuiesc sa respiri adanc, sa te linistesti, sa pui manutele pe burtica si sa ii zambesti ingerasulu...... sa ii arati copacii infloriti, gazele care se prajesc la soare.... si sa ii spui o poveste, de ce nu ?

Aaaaa...... si daca esti aici, poti sa tropai [testoasa] la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani, adica aici: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=60 unde vei gasi alte mamici / burtici dornice sa impartaseasca cu tine minunata experienta a sarcinii.....

Pupici la burtica [flo] !

Adrian

http://www.geocities.com/dara2el/

6 tehnici in asteptarea lui BB mic

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Darael, miine-poimiine te vaz moderator...[:D]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...