Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Biberonul, o problema

Recommended Posts

Buna.As vrea sa pun si eu o intrebare mamicilor cu mai multa experienta.Am o fetita de numai 10 saptamani si nu vrea sa accepte sa manance cu biberonul nici macar ceai, iar dupa cate mi-am dat eu seama nici cu laptele nu mai stau prea stralucit.Am incercat sa-i dau lapte praf dar nu a vrut si am intrebat medicul de familie ce-mi recomanda.Mi-a recomandat sa-i dau Milly(la inceput jumatate lapte, jumatate ceai).Intrebarea mea e cum sa o determin sa manance si cu biberonul?Exista vreo metoda sau trebuie doar sa am rabdare si totul va veni de la sine?

Va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Luisa!

Bun venit pe forum!

Poti sa cumperi biberon cu tetina fiziologica si asa s-ar putea sa accepte. Eu cred ca fetitei tale nu-i place tetina pe care ai pus-o la biberon, sau nu-i place laptele.

Dar eu in locul tau as tine-o mai mult la sin, pentru ca daca ea suge bine atunci si tu vei avea lapte suficient, altfel risti sa nu mai vrea sinul dupa aia.

Am o nedumerire, ce lapte ti-a recomandat doctorul, Milli? Nu ti-a recomandat lapte praf pentru copii, de genul Bebelac sau Humana sau Milumil? (Sau Milly e lapte praf ? eu nu stiu ce marca e asta). Eu zic sa ceri parerea unui alt doctor daca cel de acum nu ti-a recomandat lapte praf.

Stii ca ai dreptul la lapte praf gratuit pina la 1 an, de la stat. Trebuie sa ceri medicului de familie reteta lunar si sa mergi sa il ridici.

Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

In comert sint o multime de sortimente de lapte praf, le-ai incercat pe toate si nu ii place nici unul?

Laptele de vaca nu este indicat sub 1 an decit cind nu ai incotro, pentru ca nu asigura tot ce are bb nevoie. Laptele praf pentru copii e special si se aseamana mult mai mult cu laptele de mama (care e singurul aliment complet pentru un bebelus). Eu zic sa incerci toate sortimentele de lapte praf pentru copii inainte sa ii dai lapte de vaca.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Am incercat lapte praf la inceput Bebelac iar apoi Nan1 dar isi facea greata de la el asta m-a determinat sa renunt.Voi incerca sa-i cumpar o alta tetina, se poate ca asta sa fie cauza principala.Am folosit pana acum tetina de la Nuk din silicon si latex.Exista si alte feluri?

Milli la 10 saptamani?????!!!!!! [:0] E prima data cand aud de un pediatru ca recomanda lapte de vaca la bb asa de mic. In ce oras locuiesti, daca nu sunt indiscreta? Incearca totusi sa ii dai lapte praf potrivit pentru varsta fetitei tale. Ai laptele praf gratuit la indemana...

[pup]

Claudia, mamica de [bonjovi] baietel de 2003 si de [8**] fetita de 2005 [duel]

Poze Mara si Matei

Luisa, Bine ai venit printre noi

Asa cum au spus si fetele, Bebelusa ta e prea mica pentru lapte de vaca.

Am auzit ca laptele de capra ar fi mai bun , in cazul in care nu ai alta solutie ( nu accepta nici un fel de lapte praf). Laptele de vaca e prea gras si nu e recomandat la bebelusi asa de mici.

[pup]

Claudia si [copil] Alexandra ( 8 iunie 2004)

--------------------------------------------

Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana

Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Voi incerca sa-i schimb tetina si poate asa voi incerca sa o conving sa accepte si laptele praf.Suntem din Hunedoara iar pediatrul...nu stiu ce sa mai zic.Fetita raceste foarte des.Saptamana trecuta am fost la el si mi-a dat Ampicilina 125 suspensie.De ieri a inceput sa tuseasca,m-am dus din nou si acelasi tratament.3 zile din sapt facem tratament cu Ampicilina.E normal sa se intample asa des?

Luisa,eu folosesc la fetita de cand s-a nascut tetinele de la Baby Nova(sunt si de latex si de silicon...sunt si cu cap rotund si tesite),tu poti alege care vrei,mie mi se par cele mai bune.

In ce priveste laptele si mie mi se pare devreme pt lapte din comert,dar de pe la 7-8 luni cred ca se poate da si de vaca,eu cam asa am procedat si am o fetita sanatoasa si normala(dpdv al greutatii),oricum in privinta asta fiecare alege ce crede ca-i mai bun pt copilul sau si in functie de posibilitati ,bineinteles.

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...