Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lacul de unghii!

Recommended Posts

Imi place sa am o manichiura ingrijita si cu aspect sanatos, de-aia folosesc doar lac de unghii. Acum folosesc Bourjois lacul de la manichiura frantuzeasca si sunt multumita de el, dar parca as incerca si altceva. Voi ce folositi?

Nana Motoc

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaconnex/album?.dir=/7fa0

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu folosesc Colorama pt ca imi convine ca sticluta este relativ mica; de multe ori, pina ajung sa consum o sticla de lac/oja - continutul e deja uscat; prefer sa am mai multe culori, in sticlute mici, oricum ma plictisesc de ele si tot timpul vreau ceva nou.

Mai folosesc Seventeen, dar sunt un pic cam mari.

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

[pup] [flo]

Eu folosesc doar lac de uncghii cu o usoara/naturala tenta de roz, dar f. natural de la Hemel. Ma tine 2 saptamani pe unghii, fara exagerare si spal vase fara manusi. Sunt f. multumita si nu l-as schimba ptr. altul. In plus nici nu usuca unghiile.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

quote:Originally posted by NanaMotoc

Teoid="red">, ce numar este cel de la Seventeen?Nana MotocFotografii cu noi

id="quote">id="quote">pai, in general, au (mai multe) culori deschise si sidefate; de ex. mie-mi place nr. 96, care e un fel de bej-culoarea naturala a unghiilor, e f. potrivit si pt. french, daca-ti placeMamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.[pup] [flo]

quote:Originally posted by anda141

Eu folosesc doar lac de uncghii cu o usoara/naturala tenta de roz, dar f. natural de la Hemel. Ma tine 2 saptamani pe unghii, fara exagerare si spal vase fara manusi. Sunt f. multumita si nu l-as schimba ptr. altul. In plus nici nu usuca unghiile.

id="quote">id="quote">Dupa cate vad eu cosmeticele Hemel sunt destul de bune, intrebarea e: eu de unde le iau? [marinar]briza_mariiid="red">ziua nuntii; una alta pt nunta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...