Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Apetitul sexual

Recommended Posts

Of fetelor, spuneti-mi voi cum stati cu libidoul ? Eu chiar am o problema. Stiu, e copilul, e stresul, e oboseala ... dar nici chiar asa. Imi iubesc sotul foarte mult si stiu ca ar vrea sa facem mai mult sex si eu stiu ca ar trebui mai mult dar pur si simplu am chef foarte rar! De cele mai multe ori o fac pentru el dar ma simt complet aiurea si nu vreau sa-i fac asa ceva, si in primul rind mie nu vreau sa-mi fac asa ceva.

La noi e cam problematic, avem o singura camera in care dormim cu totii, Matei in patutul lui linga al nostru. Probabil asta este principalul factor de stres pentru mine dar cred ca ar trebui sa pot trece peste asta.

Voi ce parere aveti ? Dat-mi un sfat va rog.

nicoleta si matei

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by roxana1974
Originally posted by daniela_b

Kamaiany, 3 tablete/zi.Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

id="quote">id="quote">efecte secundare, ceva? ce scrie pe prospect?
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">[/quoteNedorite? Nici unul.Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

quote:Originally posted by mamica dulce

pentru cine-s bune pastilele?pt sotz sa-l linisteasca sau pentru cresterea libidoului[:D][:D][:D] Online nu se pot comanda,ca i-as pune si io la consort in ciorba fo 3 odata[}:)][:D]Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away.

id="quote">id="quote">Daca-s bune si pentru sot vreau si eu sa comand o duzina.[:D]Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto]Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Am dat un search pe google si am gasit urmatoarele indicatii:

Kamaiany

Indicaþii: astenie psihicã ºi fizicã, sindrom premenstrual (iritabilitate, stãri depresive), sindroame pre- ºi postmenopauzã (bufeuri, transpiraþii, anxietate), osteoporozã, anemia feriprivã, infecþii genitale, menstre neregulate, scãderea libidoului, senilitate prematurã

... deci nu prea par pt barbati... doar daca au si ei sindrom premenstrual si alte alea... [:D]

quote:Originally posted by morenaA

Am dat un search pe google si am gasit urmatoarele indicatii:KamaianyIndicaþii: astenie psihicã ºi fizicã, sindrom premenstrual (iritabilitate, stãri depresive), sindroame pre- ºi postmenopauzã (bufeuri, transpiraþii, anxietate), osteoporozã, anemia feriprivã, infecþii genitale, menstre neregulate, scãderea libidoului, senilitate prematurã... deci nu prea par pt barbati... doar daca au si ei sindrom premenstrual si alte alea... [:D]

id="quote">id="quote">morena, nu suna rau....cat despre barbatzi, poate au si ei d-alea si nu stiu [alcool]...sa le dam dar si lor, poate "ne face" noua bine [;)]
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">

eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu sotul tau despre asta,sa ii explici ca ai un apetit scazut,ca este un mare factor de stres faptul ca doarme in aceeasi camera cu voi copilul.poate rezolvti in vreun fel acest lucru,nu neaparat sa ii faceti o camera a lui,dar puteti amplasa un paravan care sa imparta camera in 2 si asa nu o sa mai fie chiar langa voi copilul.

si in plus incercati sa lasati copilul cu cineva,fie si pentru 30 min si sa va plimbati imbratisati sau orice va facea placere inainte.poate fi un pas inainte in crestera libidoului.

sau dupa ce adoarme copilul uitativa impreuna la un film sau ceva care va placea tare inainte de copil si poate cine stie...succes.

http://photos.yahoo.com/selfguide1

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...