Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Apetitul sexual

Recommended Posts

ps:si noi tot numai o camera avem si matei-ca tot asa il cheama pe puiul nostru-a dormit o perioada cu noi in pat si asta nu ne impiedica sa ne iubim pe unde apucam,ca doi nebuni.[:D]

http://photos.yahoo.com/selfguide1

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si noi am avut o oarecare problema cu libidoul.... ca remediu i-am luat manniphyt de la PlantExtrakt; cred ca a ajutat; acum suntem ok, zic eu, desi daca ar fi dupa mine as manca sex pe paine.

Nicoleta, cred ca o discutie sincera intre voi ar fi primul pas spre rezolvarea problemei; apoi treci la ceva siropuri, pastile si va luati un concediu care sa va restart-eze [:D]

Succes!

[8**] Marianaid="size2">, [hot] Stefanid="size2"> (20.04.2004) si [copil] Simonid="size2"> (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1id="size2">id="blue"> si album 2id="blue">

Nasterea lui Stefanid="size2">id="purple">

Nasterea lui Simonid="size2">id="purple">

Sanatate Maxima!!!

Sunt de acord cu: cu cat e mai putin cu atat iti doresti mai putin!

Incearca si vezi ca daca faci azi, vrei imediat maine... daca lasi o saptamana, zici ca mai merge sa lasi una [bang]...

Si noi mai trecem prin perioade din astea... insa un film xx sau un gadilat mai prelungit[:D] sau o vizita a bebitzei Ioana la mamaia - ne mai imping de la spate![:D]

La noi, de cand eu am inceput serviciul, in fiecare joi e regula - fetitza noastra pleaca la mamaia si tataia si noi suntem liberi ca pasarea cerului [:D] - poate nu ar fi rau sa aveti macar o zi pe saptamana numai a voastra!

Ioana nasturica

Noi si Ioana

quote:Originally posted by morenaA

Am dat un search pe google si am gasit urmatoarele indicatii:KamaianyIndicaþii: astenie psihicã ºi fizicã, sindrom premenstrual (iritabilitate, stãri depresive), sindroame pre- ºi postmenopauzã (bufeuri, transpiraþii, anxietate), osteoporozã, anemia feriprivã, infecþii genitale, menstre neregulate, scãderea libidoului, senilitate prematurã... deci nu prea par pt barbati... doar daca au si ei sindrom premenstrual si alte alea... [:D]

id="quote">id="quote">Da, nu e pentru barbati (multa vreme am crezut ca ei nici n-ar avea nevoie de vreun "stimulent"), pentru ei (foarte buna) treaba face "brinca ursului" (tinctura sau tablete).Cit despre Kamaiany, nu mi-as fi permis sa le scriu aici daca nu as fi folosit eu insami.Totusi, eu cred ca libidoul si "cheful" sint doua lucruri putin diferite si in acelasi timp legate unul de altul.Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

buna fetele. si eu am avut aceeasi problema, dar cu sotul. am reusit s-o rezolvam cu tinctura de branca ursului. este o planta care ajuta. singurul inconvenient ar fi mirosul metalic si un gust cam naspa.i-am dat 30 picaturi de 3 ori pe zi vreo zece zile ca atat a tinut flaconul (am dat pe el in jur de 5RON). s-a cunoscut[:D] merge si pt femei, dar nu stiu daca tu alaptezi...da-i o cautare pe google

Ati fost foarte dragute, va multumesc. Si noi mai scapam de Matei din cind in cind dar ne apucam de facut curat prin casa ca fraierii in loc sa avem grija de noi. Cit despre iesiri ... destul de rar. Cred ca trebuie sa fim mai relaxati in primul rind si, in ultima instanta, poate am sa apelez la niste remedii naturiste. Va multumesc inca o data.

nicoleta si matei

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...