Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Toxoplasmoza !!!

Recommended Posts

Buna seara fetelor,

Am o prietena insarcinata in 13saptamani, care astazi si-a luat rezutatele de la medic, iar la toxoplasmosa ii scrie

AC ANTITOXOPLASMOZA POZITIV

Aveti ideea ce ar insemna asta???

Ajunge la medic abia miercuri si e super speriata.

Pupici,

Va multumesc

Daniela

Daniela si David (13 Februarie 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce scrie pe buletinul de analiza: IGG pozitiv si IGM negativ? Daca este asa, atunci inseamna ca are anticorpi la toxoplasma si nu are boala in prezent, deci poate sta linsitita.

Daca insa IGM este pozitiv, atunci... fuga la medic!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Daniela si eu vroiam sa-ti recomand ceea ce ti-a zis si Kateryna, sa mai repete prietena ta analizele.

Eu de exemplu am facut la Medicover analizele de toxoplasmoza in vara trecuta si mi-a iesit IgG pozitiv si IgM negativ. Mi-am refacut acum analizele la Cantacuzino si mi-au iesit ambele negative. Doctorita de laborator de la Cantacuzino mi-a spus ca nu se poate ca IgG sa fie o data pozitiv si alta data negativ si ca probabil a fost o greseala[V]. Deci sa-si mai repete analizele.

Tana

Spune-i prietenei tale sa nu intre in panica! Valoarea IGM e relevanta si vad ca e cam mica, s-ar putea sa fie o greseala! Spune-i sa repete analiza eventual la Cantacuzino, si daca asa este... atunci trebuie sa mearga urgent la medic!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...