Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pensiuni Canine

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu pot sa-ti dau referinte personale, dar am datele astea de contact de la cabinetul veterinar la care merg cu matzele mele: Vetexpert - 436.70.84/0722.517.831/0724.924.374. Au si o adresa de mail: vetexpert@home.ro Sper sa te ajute cu ceva!

Pepenash over and out!

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by miti2004

pe straduta cu Scoala de Soferi Ilioara, chiar inspre capatul strazii, deci treci cateva sute de metrii de Scoala de soferi, dar pe aceeasi parte, este Clinica Ilioara si din cate stiu au si pensiune.

id="quote">id="quote">eu una nu recomand Ilioara.Si pe mine ma interesa pt pisicile mele ca ai mei o sa plece din tara si nu o sa aibe cu cine sa le lase."Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">2+1

Diana, ce inseamna "de lux"? Eu zic sa te interesezi bine unde il lasi... eu as prefera o pensiune "de lux" decat o pensiune ca cea unde l-am lasat eu 5 zile cu 30 Ron/zi cu mancarea de acasa si l-am luat batut mar, terorizat, tinut fara apa (deshidratat) si nescos la plimbare aproape deloc. Salteaua pe care i-am dus-o de acasa curata, era plina de sange si urina. Si pentru asa ceva eu am dat 30 de RON/zi ...asta pentru ca intrebai de preturi. am auzit ca sunt si pensiuni normale, unde animalele nu sunt agresate, dar eu atunci nu am avut timp sa caut. Ieri am cunoscut-o pe proprietara adapostului pentru caini din Popesti Leordeni. Mi-a spus ca pana in vara va fi gata pensiunea canina, pe care o amenajeaza acum tocmai ca sa mai scoata un banutz pentru acel adapost unde sunt acum 150 de caini. Pensiunea va fi separat de adapost si va avea conditii bune, nu de lux, iar ce e mai important cainii (pisicile) nu sunt abuzate/agresate in nici un fel. Pentru mine asta-i cel mai important lucru. Daca te va interesa da-mi un PM sa-ti dau mai multe relatii. Mai sunt pensiuni si in Bucuresti, dar nu-ti lasa animalul fara recomandare de la cineva care l-a avut in pensiunea respectiva.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...