dordia2000 Publicat Aprilie 10, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2006 Buna seara. Am si eu o rugaminte!!! Stie cineva pensiuni canine unde sa pot lasa cainele propriu cand plec in concediu??? M-ar interesa si tarife daca stiti!!! Eu am gasit dar....de lux!!! Diana mamica de [copil] Stefan-Cristian 14.11.2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete Postat Aprilie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2006 S-a deschis una pe Bd. Iuliu Maniu pe langa Gorjului, peste drum de piata, nu stiu preturi, doar am primit o oferta in cutia postala si apoi am vazut magazinul cu pensiune din autobuz. Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red"> Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miti2004 Postat Aprilie 10, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2006 pe straduta cu Scoala de Soferi Ilioara, chiar inspre capatul strazii, deci treci cateva sute de metrii de Scoala de soferi, dar pe aceeasi parte, este Clinica Ilioara si din cate stiu au si pensiune. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepenash Postat Aprilie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 Nu pot sa-ti dau referinte personale, dar am datele astea de contact de la cabinetul veterinar la care merg cu matzele mele: Vetexpert - 436.70.84/0722.517.831/0724.924.374. Au si o adresa de mail: vetexpert@home.ro Sper sa te ajute cu ceva! Pepenash over and out! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honeypooh Postat Aprilie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 Viziteaza acest site si vezi ce-ti place din multele locatii care le au : www.dresajul.ro/pensiuni Preturile nu le afiseaza, deci trebuie sa suni. Mamica de baieti cucuieti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
honeypooh Postat Aprilie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 Link corect L http://www.canisakris.ro/index.php?pgn=servicii_complete Mamica de baieti cucuieti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tumpi Postat Aprilie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 11, 2006 quote:Originally posted by miti2004pe straduta cu Scoala de Soferi Ilioara, chiar inspre capatul strazii, deci treci cateva sute de metrii de Scoala de soferi, dar pe aceeasi parte, este Clinica Ilioara si din cate stiu au si pensiune.id="quote">id="quote">eu una nu recomand Ilioara.Si pe mine ma interesa pt pisicile mele ca ai mei o sa plece din tara si nu o sa aibe cu cine sa le lase."Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">2+1 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kariris Postat Aprilie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2006 Diana, ce inseamna "de lux"? Eu zic sa te interesezi bine unde il lasi... eu as prefera o pensiune "de lux" decat o pensiune ca cea unde l-am lasat eu 5 zile cu 30 Ron/zi cu mancarea de acasa si l-am luat batut mar, terorizat, tinut fara apa (deshidratat) si nescos la plimbare aproape deloc. Salteaua pe care i-am dus-o de acasa curata, era plina de sange si urina. Si pentru asa ceva eu am dat 30 de RON/zi ...asta pentru ca intrebai de preturi. am auzit ca sunt si pensiuni normale, unde animalele nu sunt agresate, dar eu atunci nu am avut timp sa caut. Ieri am cunoscut-o pe proprietara adapostului pentru caini din Popesti Leordeni. Mi-a spus ca pana in vara va fi gata pensiunea canina, pe care o amenajeaza acum tocmai ca sa mai scoata un banutz pentru acel adapost unde sunt acum 150 de caini. Pensiunea va fi separat de adapost si va avea conditii bune, nu de lux, iar ce e mai important cainii (pisicile) nu sunt abuzate/agresate in nici un fel. Pentru mine asta-i cel mai important lucru. Daca te va interesa da-mi un PM sa-ti dau mai multe relatii. Mai sunt pensiuni si in Bucuresti, dar nu-ti lasa animalul fara recomandare de la cineva care l-a avut in pensiunea respectiva. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.