Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Intrebare pt mame de 2 sau mai multi copii

Recommended Posts

Buna!

Am o fetita si acum astept un baietel.

Primul copil l-am nascut la 41,3 saptamani si mi-au spus mai multe persoane ca o sa ajung si acum tot cam pe-acolo[bang](ceea ce nu vreau).Acum sunt curioasa sa vad,chiar asa e?Din ce am verificat pe la cunostinte mi s-a cam comfirmat lucrul aceasta,o cunostinta care are 3 copii i-a dus pe toti pana la 42 sapt si i-a provocat nasterile.Sunt curioasa totusi daca e o chestie generala .

[gravi]28 sapt cu id="blue">id="violet"> [baietel]&[8**] printesa Rutyid="violet">id="violet">
id="Comic Sans MS">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu am decis momentul nasterii ambelor fete...la 39 de saptamani prin nastere provocata...dar decizia trebuie luata de comun acord cu doctorul si mai ales daca copilul este gata pentru marea aventura...

Pentru mine a fost cea mai optima solutie...id="maroon">id="Comic Sans MS">

Loreenid="Comic Sans MS">id="size3">id="green"> cu Bianca 15.10.96id="Comic Sans MS">id="size3">id="purple"> [8**] si Delia 26.04.05id="orange">id="size3">id="Comic Sans MS">[testoasa]

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Pe primul copil l-am nascut la 38 de saptamini,iar pe fetita la 40 de saptamini.Sarcinile au fost la fel ,doar termenul si copii au fost diferiti( primul baiat si a doua fetita,desi unele ziceau ca voi avea tot baiat).

Mamica fericita de fetita 13.11.2005 si baiat 30.07.2000

Eu pe primul l-am nascut cu o saptamana mai repede, iar pe al doilea la 9 luni si 2 zile. Acum, sunt insarcinata cu al treilea, sper sa nasc putin mai devreme, sa nu ma chinui asa mult.

Nastere usoara.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga

http://community.webshots.com/user/mcrmiki

Miha[gravi]&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

id="size3">id="blue">Ai grija ce-ti doresti !!

Eu am avut 2 sarcini cumplite (mi-a fost rau pana in ultima zi ) si din cauza asta la cea de a doua mi-am dorit sa nasc mai repede ca sa scap !!!

Pe primul l-am nascut la 40 de saptamani iar pe cel de-al doilea la 35 (dorinta s-a implinit desi nu am facut nimic in acest sens )dar nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu dupa aceea .Asa ca lasa-l sa stea cat vrea daca nu ai motive serioase sa il scoti mai repede .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...