Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

pot pleca din tara cu copii????

oanabandol

Recommended Posts

am o prietena buna care vrea sa divorteze, au doua fete impreuna.el este militar, a fost plecat in misiuni in afganista, laintoarcere au cumparat un apartament de trei camerear fi doua intrebari:

1:cat i-ar reveni prietenei mele, in caz de divort(incredintandui-se copii)

2:ar putea pleca din tara cu tot cu fete, chiar daca el nu ar fi de acord?si daca da, care ar fi modalitatea?

va multumesc

pupici,

oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

1.In mod normal ar cota de contributie la cumpararea apartamentului este de 50%-50%, doar daca face dovada ca ea a contribuit in totalitate sau mai mult de jumatate,ceea ce e cam dificil de probat(chitante,facturi etc) Daca i se incredinteaza ei copii ar putea primi apartamentul, iar lui sa ii plateasca o sulta.

2.nu poate iesi legal cu copii din tara.trebuie si acordul lui dat la notar.

Cristina S.

Eu am o prietena care a plecat cu copilul astfel:sotul nu platise pensie alimentara de ani buni, nici nu mai sunase sa intrebe de copil si ea nici nu mai stia unde sa-l gaseasca. A fost la notar a dat declaratie pe proprie raspundere ca nu e sotul de gasit+ dovada de anunt in ziar ca-l cauta (in 2-3 ziare, nu stiu)si ca el n-a raspuns la anunt...

Bafta!

Anaid="brown">, mamica de [zana] Diana Alexia id="red">(28.02.2004) si [copil] Daria Oana id="red">(6.01.2006)

kris, Eu sunt plecata de cativa ani buni din tara, dar chiar recent a fost o emisiune pe antena1 la 9595, unde vorbea un avocat din Bucuresti, catre spunea ca daca copii sunt incredintati doar unuia dintre parinti in caz de divort, atunci acel parinte poate pleca din tara, fara sa fie nevoie de nici un acord din partea celuilalt parinte. Cica ar fi schimbat legea, "lately".Oricum, oana, mai poti cauta pe internet la legea familiei, divort, acolo poti afla mai multe informatii.AB.

quote:Originally posted by kriss79

1.In mod normal ar cota de contributie la cumpararea apartamentului este de 50%-50%, doar daca face dovada ca ea a contribuit in totalitate sau mai mult de jumatate,ceea ce e cam dificil de probat(chitante,facturi etc) Daca i se incredinteaza ei copii ar putea primi apartamentul, iar lui sa ii plateasca o sulta. 2.nu poate iesi legal cu copii din tara.trebuie si acordul lui dat la notar.Cristina S.

id="quote">id="quote">

Nu stiu daca e suficienta decl pe propria raspundere... Poti sa stai cu omu' in casa si sa declari ca nu stii unde e... Dai anunt in ziare cu multe anunturi (ca tot nu le citeste nimeni [:)]), declari ca nu ti-a platit pensie (cine sa dovedeasca opusul?!), ca nu a dat telefon (idem) , si gata?!

Ana, nu ma intelege gresit, nu spun ca nu e adevarata relatarea ta; poate nu stii insa toate detaliile sau poate legea chiar permite astfel de solutii?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...