Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cercuri creatie, sport -pentru prescolari

Recommended Posts

Buna,

Poate sa-mi spuna si mie cineva in Bucuresti sectorul 1 unde pot duce un copil de 4 ani in timpul liber la un cerc de creatie (pictura, olarit, modelaj), sau curs de teatru, dans sportiv, innot, etc?

Eu am gasit doar Gradinita Copil Istet de langa Piata Domenii, care ar avea un cerc de pictura pe lut, la care pot participa si copii din afara gradinitei, insa as mai vrea sa compar si cu alte locuri.

Ma puteti ajuta cu informatii?

Caprioara & [bonjovi] Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Caprioara

Buna,Poate sa-mi spuna si mie cineva in Bucuresti sectorul 1 unde pot duce un copil de 4 ani in timpul liber la un cerc de creatie (pictura, olarit, modelaj), sau curs de teatru, dans sportiv, innot, etc?Eu am gasit doar Gradinita Copil Istet de langa Piata Domenii, care ar avea un cerc de pictura pe lut, la care pot participa si copii din afara gradinitei, insa as mai vrea sa compar si cu alte locuri.Ma puteti ajuta cu informatii?Caprioara & [bonjovi] Matei"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

id="quote">id="quote">Depinde unde locuiesti.. ca eu stau langa parcul Bazilescu si acolo in parc au cerc de gimnastica, dans , pictura pe hartie cam 10 RON pe luna fiecare. Si mai au alte cursuri dar in alte locatii . Pt inot incearca la Floreascasi uite aici un linkhttp://clubulcopiilor1.scoli.edu.ro/Monicapozele noastrepoze_2006
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...