Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

V-au intrat banii pe card?

andre_ea

Recommended Posts

Ieri a venit postasul doar cu alocatia copilului. Banii mei probabil au intrat pe card. Mi-e cam greu sa verific acum. Va intreb pe voi daca i-ati primit pe card. Mi-e teama sa nu ma trezesc ca nu-s nici acolo.

Andreea, mami de [bibe] Tudor - 10.08.2005id="teal">id="size1">

POZE si id="teal"> FILMULETE id="teal">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Postarita mi-a zis ca banii la Posta ar veni incepand cu ziua de 08 a fiecarei luni. Apoi, ei fac programari, pe zile, strazi, categorie de venit (indemnizatie, somaj, pensii). Deci, postasul poate veni oricand in intervalul 08-22 al lunii. Mie in prima luna mi i-a adus pe 09, in a 2-a luna pe 22...

Am si eu o intrebare ref. la card:

In anexa aceea am completat nr. de cont card, nu COD IBAN. E posibil sa ni-i trimita pe card daca nu au IBAN? Sau trebuie sa mergem sa-i anuntam IBAN-ul?id="size2">

Nihil sine Deo!

Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Eu am vb cu postasul de la noi (rahova op51) care mi-a zis, asta era vineri, ca inca nu au venit banii ptr indemnizatii, nici ei nu stiau ce s-a intimplat. Iar pe card, din cite am inteles eu de pe forum, desi nu am vazut sau auzit niciun anunt oficial in sensul asta, daca nu ai dus un extras de cont cu stampila bancii la directia sociala, (cum poate multe dintre noi au trebuit sa faca daca au dorit depunerea alocatiei copilului in un cont), nu o sa intre.Ideea ar fi sa aiba un document oficial cu codul iban caci daca ai gresit o litera pe aciolo nu stiu cum iti mai recuperezi banii. Mie sincer ideea nu mi se pare proasta chiar daca te mai obliga la un drum, ca ptr ele nu exista fax!!! Asa, daca gresesc, este numai vina lor.Deci eu cred ca tot prin posta o sa-i primim.

• 2 weeks later...

nu am primit pe card nici in ziua de azi.

am optat pt. intrarea lor in cont si mi s-a spus ca voi primi, dar pe moment numai prin mandat.

asta numai din cauza nebunei asteia cu dosarele.

m-am saturat de atata birocratie.[bang]

sarbatori fericite tuturor![paste]

mamitza lui Papitza[baietel]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...