Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

se pot ridica banii direct de la posta fara aviz?

Christel

Recommended Posts

Dupa lungi asteptari, in sfarsit marti(4 aprilie) in cutia postala se afla avizul postei sa ma prezint sa ridic banii pentru indemnizatie.

Numai ca joi, pe 6 aprilie cand se prezinta mandatarul meu sa ridice banii, ii spune ca banii s-au intors inapoi, ca banii trebuiau ridicati pana pe 27(se distibuie intre 21 si 27 ale lunii).

Dar totusi nu inteleg unde a stat aceasta hartie, de la mine a ajuns abia pe 4 luna urmatoare?

Acum unde trebuie facuta cerere ca sa vina iar banii?

Si nu se poate sa ridice banii direct de la posta? Se poate face vreo cerere in acest sens la posta? Defapt care sunt datele exacte din luna cand vin acesti bani? Ca am auzit totusi ca unele fete primesc la inceputul lunii?

Eu apartin de oficiul 77, de pe M. Bravu, sect 3.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stiu sa-ti raspund decat partial la intrebare:

Da, se pot ridica banii de la Posta fara preaviz daca (,) cunosti postasul sau lucratorul de la ghiseu.

Luna trecuta, cam pe 20 a venit postarita la mine cu o alta pb, si am intrebat-o cand aduce indemizatia. Mi-a spus ca str. noastra e programata pe 22 dar, daca am nevoie de bani de bani sa merg seara la Posta cand o gasesc pe ea si se rezolva.

Trage si tu concluzia!

Nihil sine Deo!

Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Merci de raspuns,eu nu tin neaparat sa iau banii mai devreme, numai sa stiu exact data cand se dau si sa mearga direct la posta sa-i ia, sa nu mai patesc ca luna trecuta si sa se intoarca banii inapoi.

Si acum unde trebuie facuta aceasta cerere pentru a mi se returna acesti bani, la Directia Muncii(in Amzei) sau acolo in str. Venerei, stiti, cumva?

Si eu vreau sa stiu cum sa scap de programarea bunavointei postasului!

Am inteles ca se face o cerere la directorul oficiului postal dar nu stiu ce ar tb sa contina, cum ar tb formulata si daca tb aprobare sau sa sune ca o instiintare!

Daca aflati ceva da de veste sa stiu si eu ceva concret, ca deja [bang] [bang] [bang].

Multumesc anticipat!

Stiu ca nu vrei sa-i iei mai devreme, ci doar sa-i iei. Nici eu nu-i iau mai devreme, postarita imi face "oferta" asta, ca sa-si arate bunavointa fata de mine...

Ce voiam sa scot in evidenta este faptul ca se pot lua fara preaviz.

Nihil sine Deo!

Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...