Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici casnice (30)

Recommended Posts

[colegi] CATALOGid="red"> - mamici casnice si temporar casniceid="red">id="size2">id="Arial Black">id="size4">[colegi]andora - Andreeaid="red"> 14.02.1977ange - Cameliaid="red"> 10.03.1972an-k - Ancaid="red"> 19.10.1982alexa si mami - Alinaid="red"> 24.01.1979Anculina - Anculinaid="red"> 30.06.1977andradanatalia - Andrinaid="red">adinell - Adrianaid="red">Bimilit - Biancaid="red"> 11.03.19..candy24Crismir - Mirelaid="red"> 1.03.1976dana d - Danaid="red"> 15.06.1967Dana_ch - Danaid="red"> 16.01.1972Danelutza - Danielaid="red"> 14.05.1967denizel - Ancaid="red">diadaniela - Danaid="red">Gargaritza - Cristina id="red">6.10.1977gegea - Geaniid="red"> 4.04.1980impreuna - Flaviaid="red"> 28.08.1979ioana2004 - Marianaid="red"> 22.01.1976LauraNicole - Lauraid="red"> 20.09.1974LUCIA MIRELA - Luciaid="red"> 15.06.1974mama_de_bebe - Stelaid="red"> 17.05.1975mihaela amalia - Mihaelaid="red"> 13.06.1982mirela alina - Mirelaid="red"> 7.10.1977Mona_B - Monaid="red">nelia - Corneliaid="red"> 22.09.1968osna - Svetlanaid="red"> 28.01.1979patriciaR - Salisaid="red"> 12.03.1976pinguleasa - Nicoletaid="red"> 18.10.1982porumbel30 - Ioanaid="red">ralucule - Ralucaid="red"> 1.07.1978raalucutza - Ralucaid="red"> 17.10.1982sfarsitoarea - 23.03.1971sunt_mamica -Andreeaid="red">symaco - Corinaid="red"> 28.12.1982Tina_Welsh - Tinaid="red"> 14.02.1984zina23 - Georgyid="red"> 10.09.1983 Sa fim iubite !id="red">[flo]********************************************************************* suntem [rufe] pentru ca suntem [mamica]si[gravi] si [ispita] [hippi][;)] id="red">id="blue">*********************************************************************[fetita][fetita][fetita][fetita][fetita] Mamici[mamica] ori 1 id="blue">[baietel][baietel][baietel][baietel][baietel]andora - Raluca Maria(Gogo) id="red">id="red">10.10.2004Anculina - Maria Carolina id="red">26.05.2004An-k - Biancaid="red"> 14.03.2005alexa si mami - Alexaid="red"> 23.10.2004andradanatalia - Andrada Nataliaid="red">adinell - Andrei Matiaid="blue"> 22.09.2005CRISMIR - Robert Cristian id="blue"> 19.10.2004Danelutza - Isabellaid="red"> 5.06.2005denizel - Mihneaid="blue"> 29.07.1999diadaniela - Alexandraid="red"> 27.11.2002Gargaritza - Irinaid="red"> 6.02.2005gegea - Dariaid="red"> 3.04.2005impreuna - Saraid="red"> 25.11.2004ioana2004 - Ioana id="red">23.20.2004LUCIA MIRELA - Liviuid="blue"> 24.05.2002mirela alina - Mateiid="blue"> 11.09.2003Mona_B - Vlad Andrei id="blue">5.12.2004mihaela amalia - Amaliaid="red"> 14.10.2004patriciaR - Anastasiaid="red"> 8.12.2005pinguleasa - Alexandra Celine id="red"> 20.12.2004ralucule - Tristanid="blue"> 7.10.2004sfarsitoarea - Catalinaid="red"> 15.05.2001sunt_mamica - Ilincaid="red"> 18.08.2005Tina_Welsh - David Nicholasid="blue"> 11.04.2006zina23 - Roberto-Akiraid="blue"> 03.10.2005 [fetita][fetita][fetita][fetita][fetita] Mamici[mamica] ori 2[mamica]id="blue">[baietel][baietel][baietel][baietel][baietel]ange Maia Ioana id="red"> 16.11.1998 Robert Mihail id="blue">13.05.2003BimilitTudorid="blue"> 23.09.1993Mateiid="blue"> 24.02.2005dana d Alexaid="red"> 8.09.1994Ilincaid="red"> 28.04.2003Dana_chAndraid="red"> 20.07.1993 Lucas Gabrielid="blue"> 28.10.2005mama_de_bebeBiancaid="red"> 8.05.2004Robertid="blue"> 1.06.2005LauraNicoleAlexaid="red"> 23.05.1997Sandraid="red"> 6.09.2004nelia Agataid="red"> 28.06.2001Tudora id="red">30.04.2005symaco Vanessa Sybille id="red">15.12.2002 bebe Anastasiaid="red"> - in burtica[fetita][fetita][fetita][fetita][fetita] Mamici[mamica] ori 3[mamica]id="blue">[baietel][baietel][baietel][baietel][baietel]Porumbel30Andreiid="blue"> 1.02.1998Paulid="blue"> 9.11.2001Ianid="blue"> 9.02.2006[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi] Burticiid="red">[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]osna - [bebic] 09.2006symaco - [bebic] 17.04.2006raalucutza - [bebic] 25.05.2006 Nastere usoara pretenele! id="red">[flo][mamica]Musafiriid="blue">[mamica]maria2mami - Mihaela Ionelaid="red"> 11.01.1982 si [copil] Maria Alexandraid="red"> 29.05.2003 [pahar][s][pahar]Aniversatzii lunii aprilie[pahar]id="blue">[s][pahar]mamiciid="red">Geani (gegea) 4.04copiiid="red">[copil]Dariaid="red"> (mami gegea) 3.04Ilincaid="red"> (mami dana d) 28.04Tudoraid="red"> (mami nelia) 30.04 David Nicholasid="blue"> (Tina_Welsh) 11.04.2006 [s] [foto]ALBUMELE NOASTRE[foto]pt. foto solicitati userul si parolaid="size1">capitolul 29Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul răspuns

fetelor,inca nici un raspuns de la Tina...car mobilul dupa mine si la Wc ca mie frica ca poate nu-l aud.si vreau sa fiu pe faza sa imi mai potolesc emotiile!

eu inca am dureri ca azi-noapte,ca la ciclon..ma mai lasa si iar ma iau,dar repet nu sunt contractii!io zic e alarma falsa...mai sunt cateva zile![:D][:D]

asa e mihaela,vina noastra ca prea aratam ce putem![8D]

"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

asa e mai.aveti dreptate!eu sunt de vina ca ma bag si in treburile barbatesti[bang]

dar ce sa fac? sa astept sa creasca buruienile cat casa si sa ma uit nepasatoare la el in speranta ca al meu coleg se impiedica de ele si pune mana la treaba?[alcool]

eu nici nu prea pot sa cer multe de la el.La cat munceste si la cat sta acasa...in fine.gata ca-mi trece repede[:D]

Sunt ca o tornada.Acum fac vaj in jurul meu,acum rad ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic[zid] Peste,na![:p]

de unde stiti ca bebe a lu' Tina nu vrea sa iasa? ati primit mesaj ceva?

O saracutza.Pup la ea dulce si o asteptam cat mai repede cu bebe in brate[flo]

Mai fetelor ca bine ziceti voi aici [:D]

E si vina noastra ca nu ne aratam "limitele":) Ai nostrii cred ca noi om fi zmeoaice [alcool]

Eu imi cam impart treburile casnice cu barbatu', plus ca am si eu momente cand am dreptul sa nu am chef de nimic, atunci musai sa faca el. La fel cum il menajez si eu cateodata. Ca doar n-om fi unul mai cu motz ca altul.

Ce conteaza ca el merge la servici si eu stau acasa? Doar muncim amandoi, fiecare in felul lui. Adica eu mai mult, ca el la servici sta doar pe scaun cu capu in monitor, da acas eu spal, curatenie, plimbat copil, mancare cateodata [:D]

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

quote:Mai ce bine ca noi n-avem gradina... n-avem astfel de probleme, mie mi-a spalat sotul de dimineata si vasele, am ramas masca, nu's ce-a patit... sambata ne-a luat multe lalele... hmmm o fi ceva dubios la mijloc?[alcool]
id="quote">id="quote">

Unde l-ai gasit????Nu mai are un frate cu aceleasi "apucaturi"[:D]

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)id="size1">id="red">

Andreea pai normal ca mergem undeva sa fie accesibil din toate punctele de vedere, inclusiv drumul:)

Fetelor, ce ziceti de Baile Hercullane?

Cami ai citit bancul cu negrii?:)

Corina si eu am avut contractii din astea timp de vre-o 4 zile inainte sa nasc, apoi mi s-au rupt membranele si s-au intensificat...

Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

quote:Originally posted by mihaela amalia
quote:Mai ce bine ca noi n-avem gradina... n-avem astfel de probleme, mie mi-a spalat sotul de dimineata si vasele, am ramas masca, nu's ce-a patit... sambata ne-a luat multe lalele... hmmm o fi ceva dubios la mijloc?[alcool]
id="quote">id="quote">Unde l-ai gasit????Nu mai are un frate cu aceleasi "apucaturi"[:D]
Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)id="size1">id="red">
id="quote">id="quote">sau macar ai putea sa ni-l imprumuti si noua [:D][:D]

bai,cami asta e problema ..ca daca vrem sa le gasim scuze sunt destule.asa ma consolez si eu...ca uite cat munceste saracul si cate mai pot pretinde sa mai faca si pe acasa,dar poate io am un job cu mai mult stres si oboseala decat el!?[biz]

am vazt un reportaj la tv,familie cu 5 copii...sotul zicea,am tot respectul pt nevasta mea.incerc sa o ajut cat pot dar din cauza servicului nu pot prea multe,dar va zic sincer nu as schimba jobul meu cu al ei pt nimic in lume![:D]

acu nici eu nu zic sa-i punem sa traga in jug dar o mana de ajutor ne mai pot si ei da,nu?![bis]

al meu sot ma complimeta acu 3-4 ani ca sunt ca o piatra,acu ma trasformai in stanca[:D]..da sa vezi cand o da coroziunea in mine![:-)))]

"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

Ba da Mihaela are si frate, si face si mancare, spala si hraneste si copilu', doar ca e insurat [cheers]

Cami haha si varsatorii la fel, acum urlu acum rad, noroc ca sotul mi se balanseaza foarte echilibrat si e mai intelept ca toti inteleptii altfel nu's cum mai statea langa mine atata....

Flavia exact asa si la noi, ce norocoase suntem

[cheers][8D][cool]

Corina..... deci.. dureri infundate, nu contratcii? Esti sigura? Nu-s cam regulate? Ce face berea in frigider? Ai grija la dopuri, sa ne zici cand mai sare vreunul [pahar][pup]

PS: Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam färä experientä... Incadra aiurea pozele, si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin douä unguroaice - mama si fiica. - Bune ziua, domnu foto. Vènit noi la dumnèvostre se foteti la noi. Acuma, pè mine foteti in fund, si pè fata in píciore. Da' stiti ce rughem la dumnèvostre, domnu foto? Foteti la noi ase de sè ne iese ochii!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange">

site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...