Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

pentru inspectori resurse umane si nu numai

Kittie

Recommended Posts

De fiecare data cand am avut probleme am gasit cel putin o idee de solutionare pe DC.. din seria :Caut o lamurire tip da sau nu la situatia urmatoare :

- se pot face modificari in ce priveste un angajat fara a opera inscrieri in cartea de munca? Angajatul X are functie de baza la societatea comerciala Y. La solicitarea cartii de munca pentru transfer la societatea comerciala Z, i se spune "imediat, nici o problema, dar sa stii ca nu s-au facut inscrieri in cm pentru ca le-am facut pe toate in/cu contractul de munca"..

Poate eu nu am inteles tocmai clar situatia, dar cele spuse sunt intocmai redate mai sus.. Putinele mele cunostinte despre legislatia in domeniu m-au condus la concluzia ca cele declarate angajatului x sunt o acoperire pentru afirmatia "nu ti-am trecut nimic in cartea de munca atata timp cat ai lucrat la noi, de fapt situatia ta aici era complet ilegala si necunoscuta camerei de munca.". daca am dreptate, va rog sa mi spuneti. Daca nu, sa mi spuneti care sunt precizarile legale in legatura cu cartea de munca si inscrisurile facute in aceasta.

Va multumesc!

[pis] mamica de [copil] ( 13oct04 )

"Selon les statistiques, il y a une personne sur cinq qui est déséquilibrée.

S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."

Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!

id="right">id="size1">id="green">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Orice modificare privind contractul individual de munca se face printr-un act aditional, semnat de ambele parti.

Persoana in cauza sa mearga la inspectorul de la ITM care se ocupa de firma Y, cu aceste acte aditionale, si sa solicite confruntarea cu cartea de munca.

Intr-adevar, exprimarea este neclara si nu spune nimic, putem doar ghici.

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...