Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

copilul meu nu are lacrimi

Recommended Posts

am un copil de 5 luni care inca n-a plans cu lacrimi.

bine, el nu prea plange de obicei, dar tot plange cateodata. si doar rareori i se umezesc ochisorii. dar lacrimi d-0alea adevarate, de crocodil, n-am vazut.

pediatra mi-a spus sa mai am rabdare.

in carti am citit ca la 3 sapt. deja tre sa planga cu lacrimi.

alte probleme la ochi n-are (urdurele si alte chestii)

nu stiu ce sa fac. sa ma duc la oftalmolog... si la care, unde? sunt unii specializati in copii?

multumesc de ajutor! [pup]

dati-mi un sfat!

c & bbandrei-ardei (14 nov. 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Corapino, ardeiasul tau cred ca e un mic rasfatat, iubit tare si bine ingrijit si inteles de mamica lui.

Dar lipsa lacrimilor cred ca ar trebui sa o discuti neaparat cu un oftalmolog, iti recomand sa cauti un oftalmolog intr-un spital de copii.

Lacrimile de crocodil apar foarte rar la bebelusi, sunt mai mult apanajul plansului cu "motivatie" decat al celui fiziologic... Dar daca se umezesc totusi ochisorii nu cred ca aibe canalele lacrimale infundate.

Sanatate, si o sa revin cu un nume de oftalmolog.

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Buna,

Eu am avut o problema asemanatoare cand inca eram in maternitate. I se umblase ochisorul si era lipit. Pediatra mi-a spus ca de nu da randament tratamentul pe care il administreaza, v-a trebui sa merg la oftamolog pentru a-i desfunda canalul pe care vine lacrima. Na, ce exprimare, dar ai inteles ce anm vrut sa spun!

M-au asigurat ca nu e o interventie periculoasa deloc si ca se intampla ca unii copii sa aiba canalul cu pricina infundat.

Eu am scapat de o astfel de interventie, deoarece tratamentul si-a facut efectul si i-a trecut.

I-ar acum cand plange o face cu lacrimi de crocodiloi[:D]!

Pupici,

Mama lu' Ary

Intr-adevar,lacrimile,mai bine zis plansul cu lacrimi,apar mai tarziu dupa 8 luni,cred.Robert a plans prima data cu lacrimi pe la 10 luni.

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

uffff, multumesc pentru raspunsuri.

m-am mai linistit un pic. mai astept sa vad ce se intampla.

dupa cum am spus, al meu nu are scurgeri din ochisori sau alte simptome de canale infundate. dar io-s o mama d-aia cu copil cuminte si fara probleme, asa ca tind sa-mi fac singura, sa ma mentin ocupata. [biz]

pisi, multam de interes!

c & andrei-ardei [zz]

Uite ca la asta nu ma gandisem pana acum, nu am citit nimic pe tema asa ca daca vedeam subiectul asta mai demult sigur ma ingrijoram, dar in sens invers. Daca plange cu lacrimi de la bun inceput e ceva in neregula? Nu-mi mai amintesc exact dar parca dintotdeauna a plans cu lacrimi adevarate si curgatoare, cel putin la Botez il am si in poze cu lacrimile pe obraji.

Nu stiam ca normal e sa-i curga mai tarziu lacrimile ca sigur imi puneam intrebari la vremea respectiva. Abia acum inteleg de ce se mirau alte mamici de el prin parc cand il vedeau plangand si spuneau: "ia uite ce lacrimi are!". Acum ma gandesc ca e deja mare ca sa-mi mai fac griji, are 15 luni.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...