Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce blugi se poarta?

Recommended Posts

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nanaid="red">, da tu vrei sa te pui la punct cu moda, dupa cum vad eu [:D]

Iti sta bine cu ramele negre [bis]

referitor la blugi, mie nu-mi stau bine cei cu talie joasa, asa ca....umblu cu ce-mi sta bine, nu cu ce e la moda.

[pup]

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.id="blue">[floare3]

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your yearsid="purple">" Abraham Lincoln

Distribuie pe alte site-uri

mie imi plac tare mult astia mai normali asa adik nici cu talia super joasa sa ti se vada chilotii cand te apleci[:D]dar nici cu talia pana sub sani[:D] asa semi-joasa

si pentru sezonul asta neaparat 3/4 numai ca nu prea port blugi mai degraba pantaloni din ceilalti

Nushulica si finutza [copil] Ingrid(11.12.2005)[hop]id="orange">

Hihi.... eu port numai din aia cu talie joasa.... nu ca s-ar purta aia sau ceilalti... da in aia ma simt eu foarte bine...

Si cei treisferturi imi plac ... tocmai mi-am achizitionat o pereche [:D]

________________________________________id="red">

HAI STEAUA!!!!

[majoreta][majoreta][majoreta]

Nunta noastra

Poze

Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Da,Mira,buna intrebare!si eu am aceeasi intrebare:cei tri sferturi cu bata intoarsa ii putem purta si la pantofi?pt. ca la saboti cred ca merg.eu am auzit ca se poarta blugii drepti.si am vazut ca se poarta cei cu cureaua lata.voi ce parere aveti?mie imi plac blugii cu talie medie si, in general, pantalonii cu talie medie.Astept si sfaturile voastre fetelor,ca va pricepeti mai mult[biz]

HiHi mi-am adus aminte ce spunea cumnata mea in legatura cu blugii cu talie foarte joasa:parca zici ca ne taram fundurile pe asfalt(si eu faceam parte dintre ele[:D])

Mie imi plac si cei cu talie joasa chiar am o pereche dar ma gandesc sa-mi cumpar unii cu talie medie.Ce se poarta?Ce iti vine bine.

Si eu sunt cateodata victima modei(de ce sa nu recunosc)si imi cumpar cateodata haine care nu prea ma avantajeaza.Incerc sa ma schimb.Dar sunt chiar penibile unele care poarta talie joasa si le ies suncile pe alaturi.Asa ca mai bine sa ne cumparam o pereche de blugi care ne avantajeaza.

http://community.webshots.com/user/AnaMaria360

"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...