Happiness_4_us Publicat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 12, 2006 Am nevoie de gelatina si vreau sa va intreb daca ati folosit-o pe cea de la Dr Otker? E buna? Nana Motoc Fotografii cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 Da, eu o folosesc frecvent, mi se pare buna. ------------------ Numai bine, Natalia Bunatatiid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana_mihnea Postat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 E singura pe care o folosesc. Nu m-a dezamagit niciodata!! Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03) Creatii culinare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Happiness_4_us Postat Aprilie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 Multumesc mult pentru informatii! Nana Motoc Fotografii cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loneanbianca Postat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 Poti sa mai faci gelatina dintr-un plic de budica de vanilie si 500 ml Fanta de portocale....in loc de lapte. O sa iasa de culoare galbena! Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat politia." Jeff Marder. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 si eu tot gelatina de la Dr. Otker folosesc, nu stiam ca se poate prepara gelatina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Budinca are in compozitie amidon in calitate de liant, nu gelatina. Cel putin asa scrie pe plic. ------------------ Numai bine, Natalia Bunatatiid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alynutza Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Am mai folosit si alte marci, dar nici una nu mi-a placut asa mult ca si Dr. Otker. Fierbinte e subtire si acopera bine si de inchegat se incheaga foarte bine si cand o fac cu suc de fructe, ca eu prefer s-o fac asa decat cu apa chioara. Ti-o recomand cu incredere. Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">id="left">id="size1"> Miresica [zana] de 15 iulieid="Book Antiqua">id="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.