Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Alergiile

Recommended Posts

...fratilor, fac cu nervii, iar m-a luat alergia tampita de primavara cu puful ala care-mi face ochii sa lacrimeze, sau praf, nu-s ce e, in orice caz ma tine vreo 3 luni in fiecare an toata tarasenia. Si in Romania am avut, si nici aici n-am scapat[mariaj].

Tre' sa-mi schimb rimelu' in waterproof, sa-mi iau servetelele dupa mine, etc etc.

Groaznic.

De fapt intrasem sa ma descarc, ca stiu ca solutii nu sunt[:D].

Relax and do it :)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ira si eu faceam dar o forma mai usoara in sensul ca 3 luni pe an ma trezeam cu nasul infundat si stranutam cel putin o data pe zi. De cand am inceput sa iau o pastila de multivitamine zilnic am scapat de alergii. Nu stiu daca are legatura , dar tot in aceeasi perioada am decis sa renunt la junk food si la carnea in exces ( mananc carne maxim 1 data pe saptamana) .

Aaaaa si am uitat ce era mai important . M-AM LASAT DE FUMAT !!!!!! Cred ca si asta a cantarit mult la indepartarea alergiilor

Eu am avut 8 alergii printre care si la polenul de ierburi si puf.Tratam una si se declansa alta.....am urmat 2 ani tratament de la alergolog si tot schimbat vaccinul cand pentru una cand pentru alta.La atatea imi era si greu sa mai fac fata. Dupa ce in perioada de sarbatori de acum 4 ani mi s-a declansat o alergie atat de puternica ca mi-am rupt pielea de mancarime .........si medicul a venit la cabinet doar pe la jum. lui ianuarie doctorita de familie mi-a recomandat un tratament nici foarte costisitor nici greu si usor de urmat.10 zile Claritine apoi 20 de zile pauza si asta se repeta trei luni la rand. Nu se mai ia apoi numai daca este cazul dar credetima ca nu a mai fost cazul de atunci nu am mai facut alergii asa urate si nici nu am mai fost nevoita sa mai cumpar acele vaccinuri costisitoare.

Poate te ajuta si pe tine.......daca pe mine cu atatea m-a ajutat.

Sanatate maxima

CORINA

nu stiu de alergiile de primavara banui ca la praf polen puf etc.

eu am alergie la metal,la orice metal aur argint otel inoxidabil titan... daca imi pun o bratara un minut am murit ma mananca de mor la fel si cu cerceii si lanturi inele [:D][:D]

am fost la doctor da a zis ca nu are ce sa mi faca[:(]

Michelle, si eu am urmat aceeasi pasi ca si tine. Centrum - forte, mancare sanatoasa[:D] si o tigara pe saptamana, de fun.

Dar degeaba[bang].

Crina, o sa ma duc sa-mi cumpar si eu Claritine....daca s-o da fara reteta, daca nu....poate ma indur sa ma duc la medic.

Diaan, sa stii ca exista bijuterii din materiale textile, matase - cred, sau lemn sau plastic....si sunt foarte frumoase.....aici cel putin am vazut unele bestiale, dar te rup de scumpe ce sunt.

O zi faina tuturor !

Relax and do it :)

quote:Originally posted by april

AERIUS fetelor, minim 3 luni!

id="quote">id="quote">CLARITINE sa luati doar daca aveti ficatul strong...Eu am luat anul trcut si nu mi-a fost prea bine(am avut in trecut hepatita)...Asa ca mi-a dat tanti[medic] sa iau AERIUS 30 de buc + un spay la nevoie NASONEX
Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)id="size1">id="red">

Diaan si eu fac alergie la metale dar al [}:)], ca la aur si argint nu fac[:D]Nu suport nici ceas pe mana (doar daca-i de Au sau Ag[fum]), nici curea cu catarama de metal, ca ma umplu toata de zgrabunte cu puroi.Mi-e ciuda, ca am vazut multe modele de tinichele faine, dar degeaba[bang]

------------------------------------------------------------------------------

Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum. id="Lucida Console">id="navy">

poze

Liseberg-Göteborg

Bun venit in clubul alergicilor. La mine e o intreaga lista, inclusiv polenul, puful, praful. De 1,5 ani urmez tratament cu vaccin. Pina ce e bine. Dar daca intrerup cel putin 2 sapt. mi se face tare rau, nu pot respira, stranut, ochi inlacrimati. Nu stiu ce va fi dupa ce termin tratamentul cu vaccin, doctorita zice ca ar mai trebui vreo 2 ani sa-l urmez. Dar eu vreau bebe, si a spus ca nu e bine acum, iar in cazul in care ramin insarcinata va trebui intrerupt tratamentul. Ce ma voi face atunci? Of[bang]

helga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...