mama lia Publicat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2006 Tocmai am zugravit si am desfiintat vechile "fringii" de rufe si vreau sa imi iau un suport de uscat rufe, din acela care are fringii ce se ruleaza pe el ...il tii strins frumos cind nu ai rufe la uscat si il desfaci si il pui pe peretele opus cind e cazul. stiti despre ce vorbesc??? am avut in vechea casa unul similar, ce-i drept era cumparat de la rusi, ..acum 100 de ani, dar cind m-am mutat nu l-am luat...... aveti idee unde gasesc asa ceva???? sau voi cum procedati??? ca uscatoarele alea pliante nu stiu daca sunt bune pentru cearsafuri...sau pãturi mai grele.... astept sugestii!!! multumesc anticipat!!! mama domnisoarei Cristina (28.09.1993) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinutz Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 La orice supermarket gasesti asa ceva, la raionul de mese de calcat si altele asemenea. chiar aseara am vazut in metro. Pretul nu il stiu dar eu am dat acu vreo 2 - 3 ani cam 400 000 lei. e foarte util mai ales daca stai la bloc si nu ai uscatorie. [biz] Crinutz codita de maimutz id="green"> "What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lia Postat Aprilie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Multumesc frumos!!!! Adevarul este ca niciodata nu m-am uitat dupa asa ceva, ca nu mi-a trebuit!!! Dar acum ca se impune, voi baga ochiul mai atent!!! Sarumina!!!! mama domnisoarei Cristina (28.09.1993) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NicoletaB Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 cumparat de curand din carrefour cu 200.000 lei super strong Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diaan Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 eu vroiam sa intreb de un uscator de rufe ca m am cam saturat de frangii si de suporturi ma gandeam ca e f folositor unul m am uitat prin magazine dar nu am vazut a vazut cineva asa ceva? cam cat costa? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Steluta Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 quote:Initial creeata de mama lia sau voi cum procedati??? ca uscatoarele alea pliante nu stiu daca sunt bune pentru cearsafuri...sau pãturi mai grele.... id="quote">id="quote"> Eu am uscator dintr-acesta pliant, si am uscat pe el cearsafuri, paturi. Mi se pare ca este mult mai stabil decat celalalt cu franghii. Am si dintr-acesta cu franghii, dar in general asez doar lucruri usoare pe el. Steluta [gravi] 30s. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mara76 Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Acum 3 ani am avut si eu problema asta. Am luat unul turcesc, vreo suta-doua de mii, care a facut fix cat a costat, adica s-a rupt cu succes dupa cateva folosiri. Apoi a gasit barbatu-meu prin Praktiker parca, unul german, scump ca naiba mi s-a parut (vreo 700.000), dar adevarul e ca n-am treaba cu el. Asa ca v-as sfatui sa va orientati la ceva mai calitativ, ca sa nu-l schimbati dupa o luna. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BraveGirl Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Si eu am o sarma de uscat care se strange frumos cand nu ai nevoie...vezi ca sunt de la mai multe firme.Unele sunt mai ieftine si se strica repede mecanismul ala care blocheaza franghiile si cum pui hainele se lasa rau...asa ca te sfatuiesc sa iei unele mai scumpe... ========== Corina Albumul meu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela amalia Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Si eu am suport din ala pliant, cred ca deacuma am doi an de cand l-am primit, si am uscat si paturi si cearsafuri si nu am avut niciodata probleme de nici un fel. Mihaelaid="green"> si bb[copil] Amaliaid="red">id="right"> "La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)id="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andanii Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 uscatorul pliant de ce sa nu tina paturi si cearceafuri? eu pun de toate pe el la uscat si nu am probleme ANDANII [flo][hia] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.