Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

suport uscat rufe

Recommended Posts

Tocmai am zugravit si am desfiintat vechile "fringii" de rufe si vreau sa imi iau un suport de uscat rufe, din acela care are fringii ce se ruleaza pe el ...il tii strins frumos cind nu ai rufe la uscat si il desfaci si il pui pe peretele opus cind e cazul. stiti despre ce vorbesc??? am avut in vechea casa unul similar, ce-i drept era cumparat de la rusi, ..acum 100 de ani, dar cind m-am mutat nu l-am luat......

aveti idee unde gasesc asa ceva???? sau voi cum procedati??? ca uscatoarele alea pliante nu stiu daca sunt bune pentru cearsafuri...sau pãturi mai grele....

astept sugestii!!!

multumesc anticipat!!!

mama domnisoarei Cristina [majoreta] (28.09.1993)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La orice supermarket gasesti asa ceva, la raionul de mese de calcat si altele asemenea. chiar aseara am vazut in metro. Pretul nu il stiu dar eu am dat acu vreo 2 - 3 ani cam 400 000 lei. e foarte util mai ales daca stai la bloc si nu ai uscatorie.

[biz] Crinutz codita de maimutz

id="green">

"What a piece of work is a man! How noble in reason, how infinite in faculties, in form and moving, how express and admirable in action...the beauty of the world" (W. Shakespeare)id="red">

quote:Initial creeata de mama lia

sau voi cum procedati??? ca uscatoarele alea pliante nu stiu daca sunt bune pentru cearsafuri...sau pãturi mai grele....

id="quote">id="quote">

Eu am uscator dintr-acesta pliant, si am uscat pe el cearsafuri, paturi. Mi se pare ca este mult mai stabil decat celalalt cu franghii. Am si dintr-acesta cu franghii, dar in general asez doar lucruri usoare pe el.

Steluta [gravi] 30s.

Acum 3 ani am avut si eu problema asta. Am luat unul turcesc, vreo suta-doua de mii, care a facut fix cat a costat, adica s-a rupt cu succes dupa cateva folosiri. Apoi a gasit barbatu-meu prin Praktiker parca, unul german, scump ca naiba mi s-a parut (vreo 700.000), dar adevarul e ca n-am treaba cu el. Asa ca v-as sfatui sa va orientati la ceva mai calitativ, ca sa nu-l schimbati dupa o luna.

Si eu am suport din ala pliant, cred ca deacuma am doi an de cand l-am primit, si am uscat si paturi si cearsafuri si nu am avut niciodata probleme de nici un fel.

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)id="size1">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...