Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Endometru, ovulatie, monitorizari si gravidute-121

Recommended Posts

[mamica]lunii august 2005 este:

Catrinel 17-cap.49 id="red">>>> a nascut pe 23 martie o [fetita]

[gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt:

CamiM-cap.58

Virgi-cap.61

Shoricutza-cap.62id="red">

[gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt:

Iube 2001-cap.83

Alexia27-cap.83id="red">

[gravi]lunii decembrie 2005 este:

Martha78 - cap. 97id="red">

[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt:

floricika - cap. 98

anangel_lexi-cap.98

ionica -cap.99

Princess-cap.103

Adriana mica -cap.103

mexxa-cap.103id="red">

[gravi][gravi]lunii februarie 2006 sunt:

MamiFlori -cap 104

Mirona - cap 109id="red">

[gravi]lunii martie:

Danita - cap 116id="red">

[gravi]lunii aprilie:

ingeras26a - cap121id="red">

Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!

Speranta moare ultima!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 149
  • Creat
  • Ultimul răspuns

laura Ioanaid="red"> ma rog ca Dumnezeu sa te lumineze,si sa te intareasca in aceasta mare durere...noi sintem alaturi de tine [grup][pup][pup]

Madanaid="red"> la multi ani,si sa te ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti cat mai repede visul...[pup]

Mishuleid="red"> Doamne ajuta![pup]

Lianaid="red"> tinem pumnii,uite un [pup] pentru tine si un [pup] pentru grasu...

Meluid="red"> te-ai dat pe telina?[:D][pup]

La mine se anunta cu pete,asta e mergem inainte...miercuri am programare la medic...

VA [pup][pup]

ADELA

adelutzaid="red">,m-am dat mama pe telina,ca n-am avut alta obtiune,si ma bucur ca n-o facut al meu figuri la ea;bine,am facut fff multe supe de zarzavat cu multa telina iar al meu le mananca cu placere asa ca ,merge binee treaba[pup][pup]

Si multa multa bafta pe miercuri la medic[pup][pup]

Mihaela

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Laura Ioana... Dumnezeu sa-ti odihneasca fetita, iar ea sa fie ingerasul tau pazitor, care te va ajuta sa aduci pe lume un copil, care sa iti readuca zambetul si bucuria in suflet. Am suferit mult cand am citit... Imi doresc din toata inima sa iti revii, sa ai puterea de a o lua de la capat si de a lupta in ciuda tragediei petrecute. Stiu, este greu sa uiti, dar timpul vindeca multe rani, iar noi, vrem nu vrem, trebuie sa ne urmam rostul pe acest Pamant. Pana la urma sunt sigura ca vei avea copilul tau, sanatos, asa cum ti l-ai dorit dintotdeauna, asa cum meriti. Noi suntem aici, daca ai nevoie de un umar sau de o vorba care sa te ajute sa treci mai usor peste cele intamplate.

Meg, ce bine ca nu-i dereglare... Era si mai bine daca greseau cei de la Medsana[;)], dar sunt sigura ca va fi bebe cat de curand la tine[pup].

Iepurila[bis], scumpa tu ai niste valori de panou[wow], ce sa zic, jos palaria![asia] Eu zic ca sunt sanse maxissime luna asta! Cu ce ai facut stimulare? Ma bate gandul sa incerc si eu, nu stiu exact cand, dar vreau macar un folicul peste 20 mm, ca la mine astia sunt adevarate raritati![:D] Iti tin pumnii![dual]

Mishulina, ma bucur din tot sufletul pentru vestile bune! Vezi, am simtit eu ceva cand ti-am scir ca ar trebui sa se intample ceva, ca prea suntem veterane pe aici! Iar tu si Iepu ati facut primul pas![pup][pup][pup]

Eu sunt inca bucuroasa ca am scapat de diagnosticele sumbre si de suspiciuni, iar acum ma bucur cat pot de viata, de sot, de primavara care ne inconjoara, in week-end mergem la munte. Mai nasol e ca va trebui sa intrerup tratamentul naturist ca nu am cum sa ma car acolo cu ceaiuri pt. irigatii, unguente, supozitoare, tincturi etc, dar e vorba doar de 1 zi si jumatate. Nu cred ca se intampla nimic, nu?

Va pup cu drag pe toate![pup][surf]

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Laura Ioana imi pare nespus de rau ...noi sintem alaturi de tine si ne rugam la Dumnezeu sa te ajute...[grup][pup][pup][pup]

Madana La multi ani!id="blue"> iubita [pup]...fie ca toate visele tale sa devina realitate...

Liana sanatate grasului tau [pup]...

Mishulina tin pumnii sa iasa cu okisori luna asta [pup]...

Iepurash,Ingerash,Bubulina,Bubulena,Mel,Megbeng,Biana,Andicu,

Adela,Kitta,Asi,Amely si toate fetele scumpa de aici [pup][pup]

Noi am facut primul pas spre adoptie...si sintem fericiti!!id="red">

Mel, esti o scumpa[pup][pup][pup]...problema e ca nu prea mai avem cum sa concepem ceva luna asta, ca ovulatia mea a fost acum o saptamana, iar noi (din pacate) n-am putut profita de ea[V] dar vine si randul nostru, curand![bis] Am retinut eu bina, sau luna asta vroiai sa faci HSG? cand te-ai programat?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Amelyid="red">,pai si daca nu esti la ovulatie,tot poti profita de minivacanta alturi de sotiorul tau(apropo,ti-am vazut pozicilee[:D],si moammaa ce frumosi sunteti amandoi[:D],asat asa ca tot am vrut sa-ti spun[:D]);

si da ai inteles bine,luna asta ar trebui sa fac HGS si laparoscopie;in 10 aprilie am fost la Dc mea,m-a consultat,eu ca de obicei excelent,aveam folicul si pe satnga si pe dreapta,mari si rotofei;si mi-a dat trimitere pt cele 2 interventi.Acum m-am gandit sa-mi fac programare dupa pasti(caci eu azi plec in Romania si vin luni),iar apoi am timp sa ma ocup de problema in cauza,insa recunosc ca mi-e putin frica,da,trece si asta[pup][pup]

Mihaela

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...