boeru Publicat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2006 Familia rosuid="red">-albastraid="blue">id="size2">: ADMINid="red"> & desprecopiiid="blue"> Adrianaiid="blue"> adrianangiid="red"> Adnana1979id="blue"> alaynaid="red"> andanid="blue"> Anderraid="red"> anangel_lexiid="blue"> andreea_trendid="red"> badjokeid="blue"> boeruid="red"> Catalinid="blue"> cgabyid="red"> charleeseid="blue"> Claudeluid="red"> CRISMIRid="blue"> danielacid="red"> deliceid="blue"> emma27id="red"> gabgabrielaid="blue"> gabibartaid="red"> gabryid="blue"> geo_ionitaid="red"> gianinaid="blue"> herraid="red"> Idoraid="blue"> impreunaid="red"> ionella3003id="blue"> kattyid="red"> klumea blondyid="blue"> kreliaid="red"> liviujuristulid="blue"> oana cretuid="red"> Papadiaid="blue"> ralnied1id="red"> ratusca1977id="blue"> roxana1974id="red"> roxaniceaid="blue"> simona dragusinid="red"> steauaid="blue"> SunSmileid="red"> svetyid="blue"> ukiid="red"> valentinagid="blue"> Poftiti in marea familie a Stelei! 1 2 3Steauaid="red">FC.comid="blue"> Steauaid="red">Onlineid="blue">.comid="red"> stelistiid="blue">.roid="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boeru Postat Aprilie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Cine e pe primul loc? Cine e? Steauuua eee!!! Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte..... Raducu cand avea plete Petrecere 2 ani la gradi poze noi-noute! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lory2014 Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Florina multumim! Am si eu doua sugestii, daca nu te superi: 1. Sa bolduiesti numele...parca se vad mai bine[:D] 2. Sa bolduiesti si sa scrii cu rosu si albastru "familia ros-albastra" Multumesc si multi pupici pt fata harnicutza![dual][flo] Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue! 7 MAI 1986-SEVILLAid="red"> 10 MAI 2006-Eindhoven id="blue"> CAMPIONIIid="red">, CAMPIONIIid="blue">, OLEid="red">, OLEid="blue">, OLEEEid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boeru Postat Aprilie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Sun s-a rezolvat! Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte..... Raducu cand avea plete Petrecere 2 ani la gradi poze noi-noute! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 N-am apucat sa zic, dar m-am bucurat tre mult de rezultatele de aseara, in special ca Steaua e pe 1 loc, iar Rapidul ne-a fost de ajutor:) Florina, good job [cheers] "I:care e diferenta intre o buburuza si dinamo? R:bubruza are mai multe puncte decat dinamo" Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgaby Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 ole...ole..ole...ole... meciul de aseara m-a uns pe suflet! am auzit ca dinamo iar schimba antrenorul...vine andreea marin! surprize-surprize! HAI STEAUA! campionii...din ghencea! cgaby (mama lui stefan nazdravan) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uki Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 pupe mama pe ea de stelista: Florina! presupun ca si... Raducu urmeaza a fi tot stelist[^] [cool] [:)]Mariuca(31 dec.2003)id="blue">id="Script MT Bold">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boeru Postat Aprilie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 ukiid="red"> Raducu e deja stelist nu conteaza cine joaca el zice "..teaua GOOOOL" si fuge prin casa si se-arunca pe noi. Portar il face mama! Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte..... Raducu cand avea plete Petrecere 2 ani la gradi poze noi-noute! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo_ionita Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 STEAUAid="red"> e pe primul loc!!! STEAUA, STEAUA!!! Asa cum a spus si Flavia, Rapidul ne-a fost de ajutor, si acum suntem pe primul loc [cool] acolo unde este locul echipei, acum si pe viitor! Georgiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uki Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 quote:Originally posted by boeruukiid="red"> Raducu e deja stelist nu conteaza cine joaca el zice "..teaua GOOOOL" si fuge prin casa si se-arunca pe noi. Portar il face mama![:D]Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte..... Raducu cand avea plete Petrecere 2 ani la gradipoze noi-noute!id="quote">id="quote">serios??? exact asa striga si Mariuca...Teauaaa goool!!! cand a fost meciul ala pe 6 aprilie, seara tarziu, cred ca numai gura ei se auzea[:D] in bloc... ca deh' vecinii mei is dinamovisti[bang]da' bineinteles ca tu nu stii ca nu mai treci pe la "mamici" sa vezi ca am povestit acolo[:D]hai, ia colea pupici multi![pup][:)]Mariuca(31 dec.2003)id="blue">id="Script MT Bold">id="size2"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.