Dorsilia Publicat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2006 de cateva zile, o saptamana, mi se intampla ca indiferent ca stau intinsa in pat, sau in picioare, sau ma deplasez, simt brusc cum o caldura imi cuprinde laba piciorului stang. Prima oara chiar am fost atat de surprinsa incat m-am uitat in jos la picior, senzatia fiind asemanatoare cu aceea cand scufunzi piciorul intr-un lighean cu apa calda. Cum apare asa si dispare senzatia, dar ma intriga foarte tare....Nu ma intrebati si ce alte simptome am mai observat, va zic deja ca-s mamica de 20 de luni, sunt cam obosita, agitata si de 2 zile nedormita din cauza virozei puiului, asa ca bine nu ma simt, dar caldura in picior am simtit-o si inainte de a se imbolnavi Danut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O fata de la mare Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Imi vine putin sa glumesc, dar se prea poate ca treaba asta sa fie serioasa...totusi o gluma , nu strica.Spui ca asa cum apare, asa si dispare. Atata de rapid fiind, banuiesc ca nu ai avut vreme sa apuci piciorul cu mana si sa vezi daca senzatia de caldura este si la pipait, mai ales in cazul ca ai fi fost incaltata:-)Daca nu, este posibil sa fie simptom de acela de mamica obosita. Iti doresc multa sanatate si tie, si in mod special puiului tau (mi-a placut cum i-ai spus varsta- 20 de luni, nu am mai auzit pana acum asa:-)) Cat despre simptomul acesta, Dumnezeu si, probabil doctorii stiu mai bine. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 Dorsilia, nu pot sa nu te itnreb ce alte simptome mai ai, daca iti si amorteste laba piciorului, daca simti la fel pe ambele picioare la atingere...sau daca suferi de vreo boala cronica. Ideal e sa ajungi la un neurolog, noi pe forum nu putem totusi pune diagnostice, doar sa te orientam, asa... "De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Aprilie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2006 Poate fi pe baza de stres.Sper sa nu fie nimc grav dar daca persita consulta un neurolog. Sanatate lui Danut!Ce baiat mare a crescut. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Evenimentele importanteid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.