Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tratement balnear - Sovata

Recommended Posts

Stiu ca acest subiect a mai fost dechis dar as avea nevoie de informatie mai recenta. Ma intrebam daca a fost cineva de curand la Sovata, pt tratament gine. As vrea sa merg si eu luna viit. dar as mai avea nevoie de putina informatie de gen: care ar fi conditiile la baza(bazele) de tratament - din ce am citit s-ar parea ca sunt 2 baze dar nu sunt sigura, daca te cazezi la pensiune sunt taxe suplimentare ce trebuie platite (am vazut ca sunt unele vile si hoteluri care percep 5% taxa de statiune)?

Deasemenea as dori sa stiu daca se trateaza si endometrioza la Sovata.

Incerc de citva ani sa ramin insarcinata, am avut anul trecut o laparoscopie pt a trata trompele (care de fapt erau ok!!) dar a fost descoperita si eliminata endometrioza, dupa care totul a fost ok, chiar am ramas insarcinata la vreo 3 luni dupa laparoscopie (nu s-a dezvoltat normal si a trebuit sa renunt) dar am impresia ca a revenit.

Cam asta este, astept raspunsurile voastre,

Merci mult. Mia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

contacteaz-o pe simina2005id="red"> , ea a ramas gravida dupa un tratament la sovata!

"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)

Eu am fost la sovata, intr-adevar exista 2 baze de tratament: una privata si una de stat.

Eu am facut tratamentul la cea privata - am platit 200 euro si am inteles ca la cea de stat e cam jumatate dar conditiile mult mai nasoale.De stat nu am stat la hotel ca era f. scump, am stat la casa particulara - unde am avut toate conditiile: baie, bucatarie si dormitor.Baza de tratament este super si personalul la fel. Am ramas gravida dar diun pacate am pierdut sarcina la 5 sapt..... iti doresc succes.

clau

Si eu am facut tratament la Sovata.

Si eu am preferat baza noua de tratament, desi era mai scumpa dar sunt conditii foarte bune acolo.Baza noua e la subsolul hotelului Danubius.

Cazarea la hotelul Danubius e f.f.f scumpa.Eu am stat la hotel Alunis si vreau sa-ti zic ca sunt conditii bune acolo.Noaptea de cazare a fost 500.000 ,in noiembrie anul trecut.

Eu am fost de 2 ori deja dar din pacate degeaba.

Succes.

ali

Merci mult fetelor,

Si eu cred ca am sa incerc tratamentl tot la baza noua.

Ali, am auzit din foarte mullte locuri asta si mi s-a intimplat si mie: se pare ca trebuie sa renunti sa mai incerci si atunci se va intmpla minunea. Nu e usor, si mie imi spuneau toti lucrul acesta dar cum sa renunti sa incerci sa obtii ceea ce iti doresti mai mult? La mine au intervenit ceva, am fost nevoiti sa aminam incercarile pt ca erau de rezolvat alte probleme de sanatate si tocmai atunci am ramas insarcinata (dupa ce incercasem de 2 ori FIV fara success)...a trebuit insa sa fac chiuretaj la 9 sapt....

Clau, imi pare sincer rau pt pierderea ta, dupa cum spuneam am trecut si eu prin asta si incerc sa ma incurajez spunindu-mi ca daca s-a intimplat o data sunt toate sansele sa sa mai intimple si sa fie totul ok. In casa la care ai stat locuiau si proprietarii sau era numai pt turisti. Si eu as prefera sa stau intr-o casa (nu-mi plac hotelurile, sunt prea impersonale). Ai putea eventual sa-mi dai un nr de tel sau o adresa de la acea casa? (nu prea am gait case pe net).

Inca o data merci mult.

Buna. Eu am la Sovata in Octombrie 2005. Am urmat tratamentul la baza veche este chiar la lacul Ursu. Intradevar nu sunt super conditii dar personalul este amabil si este si mai eftin. Trebuie sa mergi la doctorul din statiune, vezi ca are program doar dimineata la prima ora, iei cu tine si ce analize ai facute, te consulta si i-ti face fisa de tratament in functie de ce ai, platesti la casieria de la policlinica. Ai grija ca trebuie sa respecti orele de tratament care le ai trecute pe fisa. Eu am stat la Alunis, taxa de statiune o platesti separat dar este in jur de 50.000-100.000 lei vechi ;i cazarea a fost de 400.000 daca vrei sa stai singura in camera si 500.000 camera dubla, este un hotel curat, ai apa calda tot timpul si televizor in camera. Sa iei multe prosoape la tine ca este umezeala mare afara si clima este mai rece, haine mai groase si desigur buletinul. Tratamentul dureaza cel putin 10 zile lucratoare. Eu am platit 400.000 pe zi si am facut 10 zile de tratament dar din pacate fara reusite. Sper la tine sa fie cu ochisori dupa tratament.

Succes tie si la celelalte fete.

"Speranta moare ultima".

Ayna!

smo,id="red"> eu am fost la tratament la Sovata acum vreo 2 ani cu bilete de bugetar si nu am platit tratamentul absolut deloc, desi am avut parte 3 proceduri. Am platit doar biletul vreo 3 milioane, acesta incluzand cazare la hotel Alunis parca, masa, pe 18 zile; in acesti bani a intrat si costul tratamentului.

De aceea, poate reusesti sa mergi cu un astfel de bilet, pentru ca si atunci erau destul de scumpe procedurile; daca nu ma insel costa cam 80.000 lei o singura procedura, trebuia sa faci 3-4 pe zi, timp de 12 zile, fara sambata sau duminica.

Personal nu cred ca se tratateaza endometrioza acolo, dar poti sa incerci, credinta face minuni.

Si sa stii ca sunt multe fete care au ramas insarcinate dupa un tratament la Sovata, asa ca iti doresc ca tratamentul sa dea roade si sa dea Domnul sa ramai insarcinata cat mai repede.

Te pup [dual]

Mi-ka

SMOid="red"> cu acest subiect ai impuscat 2 dintr-o lovitura caci si pe mine ma intereseaza trat gin de la Sovata sau poate mai multe, cine stie. Eu voi merge in luna iunie, abia atunci am concediu din pacate, daca ar fi dupa mine [fuga] as merge chiar acum.

Multumesc fetelor pentru informatii [pup] dulci

Bianca

Smo, am stat la fam kakucs ( tel. 0265570906 ).

Casa era doar pentru turisti , dar in aceeasi curte cu casa lor- era f. fain - aproape de coltul padurii. De mers pana la baza de tratament erau cam 15 min.

Succes iti doresc si tuturor ce va hotarati sa mergeti. Sa te intorci cu [bibe]. Te pup ceau

clau

smoid="red"> am fost si eu anul trecut,nu se trateaza endometriza,ci mai ales anexite,trompe infundate.Important sa mergi imediat dupa terminarea CM,pt ca nu s fac trat la cm.Am stat la o fam tanara cu 2 copii, f amabili ,asistenti medicali,m-au ajutat si cu tratamentul,au o cabana f curata,draguta, cu bucatarie,camere cu/fara TV, apa calda non stop(Kulscar-0744174274)

Multa bafta la [copil]!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...