Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Coarctatie de Aorta

Recommended Posts

Salut!Sunt mamica unui bebelus pe nume Alex care are numai 9 luni si este bolnavior.Acum 5 luni a racit foarte rau si a trebuit sa mergem la un control mai amanuntit fiindca nu-i trecea raceala.Doctorul nostru pediatru a sesizat un suflu sistolic ingrijorator si ne-a trimis sa-i facem copilului un ecograf.Doctorii de la noi din oras(Craiova)nu au putut da nici un diagnostic exact(spuneau ca ar avea defect septar ventricular).Am plecat de urgenta la spitalul Fundeni,unde ni s-a spuns ca nu are defect septal ventricular si ca ar avea 50% COARCTATIE DE AORTA(aorta fiind strangulata),50% ar putea fi stenoza,dar totusi dl. doctor ar spune mai degraba ca este vb. despre COARCTATIE DE AORTA,la 5 luni copilul este foarte agitat la ecograf si nu se vede atat de bine.Dl. doctor ne-a spus ca bebe trebuie operat daca are coarctatie de aorta,presiunile au fost foarte mari si tensiunea mare.Ne-am hotarat,daca este operatie,nu o vom face in tara.Am aflat ca in Germania(Hannover)exista o clinica speciala pt. bebelusi,existantand acolo un doctor roman care a avut succese exceptionale.Ne-am programat la aceasta clinica.Pe 23 aprilie bebe al nostru mult iubit face 9 luni iar in mai vom pleca in Germania unde ii vor face toate investigatile.Ne rugam in fiecare zi sa nu fie nevoie de operatie.As dori sa imi scrieti si mie daca ati intalnit cazuri asemanatoare.Ne este foarte frica,dar cu voia lui D-zeu speram ca totul va fi bine.Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.Adresa mea de e-mail este delicetis@yahoo.com.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Si noi trecem prin ceva asemanator, poate ai timp sa te uiti tot in Discutii genarale la subiectul "Operatii pe inima San Donato". Pe scurt fiul nostru (9 luni) are DVS; si noi am fost la Fundeni, apoi la Gr Alex si in prezent facem demersuri sa mergem la operatie in Italia. Am auzit si noi ca in Germania ar fi clinici specializate f bune insa nu stim detalii... Daca reusiti sa va faceti timp sa mai intrati pe DSC sa ne spuneti ce doctori ati mai consultat sau, in cazul in care ajungeti in Germania, sa ne spuneti cum au fost doctorii/spitalizarea etc, ne-ar ajuta mult, La fel si noi va spunem daca aflam ceva despre clinica din Hanover. Multa sanatate!

Marin am citit de puiul tau si daca e sa puteti foarte bine faceti sa mergeti in Germania cu el.Daca tot a fost agitat la eco de ce nu l-au adormit?Eu asa stiu ca se procedeaza cu bebelusii.oricum in germania toate investigatiile vor fi reluate.Important e sa ajungeti acolo.Nu stiu daca asa ceva se poate rezolva si prin cateterism.Sanatate multa!

patatina meaid="pink">

File din povestea Mariucai

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...