Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Acte necesare pt stimulent

ixxi

Recommended Posts

Eu in acest moment sunt in CIC, dar la 1 mai revin la serviciu si imi dau demisia pt a ma angaja in alt loc.

prima intrebare noua angajare de face incepand cu ziua cand imi dau demisia 1 mai sau de a doua zi, prt a beneficia de stimulent?

a doua intrebare ce acte depun eu la primarie a anunta ca revin si pt stimulent si daca firma noua trebuie sa mai depuna si ea in amzei?

Beatrice si [copil] piersicuta

Cristina bebe si Cristina copilas

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Citeste http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72377 !Cred ca ai sa gasesti raspunsurile ce te intereseaza!

Mihaelaid="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Multumirea aduce fericire chiar si in saracie. Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confuciusid="size1">

• 3 weeks later...

"Pt dosarul de stimulent trebuie copie dupa certificatul de nastere al copilului, dupa buletinul tau, dupa livretul de familie (sau certificat de casatorie.

Trebuie dus si un dosar cu sina precum si Anexa 1 completata de tine si de sot (ultima parte), Anexa 4 completata de fostul angajator precum si o alta adeverinta de la noul loc de munca unde sa se specifice data de cand lucrezi la ei si ai venituri profesionale."

Buna am fost si eu la primarie si am intrebat ce trebuie sa depun si mi-au zis asa: copie CI, certificat nastere copil; livret de familie; adeverintza de la noul loc de munca in care sa se specifice data de la care sunt angajata la ei si ca realizez venituri conform codului fiscal; adeverintza de la fostul loc de munca prin care sa se specifice ca s-a achitat stagiul de cotizare de 10 luni inainte de data nasterii.......referitor la adeverintza de la fostul loc de munca mi-a zis ca nu e vorba de vreo anexa sau formular tip ......de la munca initial mi-au zis sa iau dovada de la cnpas; oare pot duce o simpla adeverintza prin care sa se mentioneze ca am realizat stagiul de 10 luni si atat? pur si simplu nu stiu ce trebuie sa duc

Poze cu toata Familia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...