lucia1 Publicat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 13, 2006 Buna fetelor!Eu pe dara de 3 martie am facut IA.Ieri am facut un test clear blue si astazi dimineata un test barza,dar mi-au iesit negative.Poate cineva sa-mi spuna daca este un test care poate depista sarcina de la 10 zile de la ovulatie?Eu sunt nerabdatoare sa aflu rezultatuol cat mai repede.Credeti ca testele care le-am facut au fost facute prea devreme?VA PUPIC! mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 luciaid="red"> iubita io iti tin pumnii!!! ce stiu eu este ca majoritatea dc spun ca dupa IA la 14 zile sa se faca testull....nu mai devreme..deci tu esti ziua 10 prea devreme.. multa bafta!!! [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuleana Postat Aprilie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 13, 2006 daaaaa lucia e prea devreme doar testul de sange da rezultat mai devreme de 14 zile de la ovulatie iti tin pumnii sa fie bebe! [pup] bubuleana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihailescu teodora Postat Aprilie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2006 Lucia:si eu cred ca e prea devreme.Si eu sunt cam in aceeasi situatie:pe 03 aprilie am avut ovulatia,si mi-e tare frica sa incerc un test mai devreme de 14 zile de la ovulatie,desi simptomele imi intaresc convingerea ca as fi gravi! Oare e posibil ca simptomele sa inceapa mai devreme de a fi detectat hormonul beta hcg in urina?Adica sa fie corpul mai harnicut si sa ne arate mai devreme ce si cum? Pupici,Teo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia1 Postat Aprilie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2006 Parca si eu as avea mici simtome,dar poate nu sunt de [gravi].Eu mai astept pana luni si am sa fac un alt test.Imi este o frica de mor,sper ca testele sa se fi inselat.Va pupic si sa dea d-zeu ca aceasta luna sa aud de multe,multe[gravi]. mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claubd Postat Aprilie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2006 lucia- cel mai repede iti poti face un test din sange se chiama Beta HCG , iese pozitiv cam la 5 zile de la ovulatie. Suuces. Mie mi-a intarziat 3 zile dar imi este teama sa fac testul sa nu iasa negativ ca e asa de fain sa ai senzatia ca esti [gravi], sper sa nu fiu dezamagita- maine imi fac testul , daca nu imi vine pana atunci. va pup ceau clau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Aprilie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2006 luciaid="red"> mama io tin pumnii stransii!! stransii!!! claubdid="red"> io sper din tot sufelttul sa fiii!!! [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucia1 Postat Aprilie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 14, 2006 Eu vreau sa-mi fac testul maine sau luni cel tarziu,cu toate ca imi este o frica de mor.Dupa cum v-am spus mai mi-am facut 2 teste si au iesit negative.CLAUBD iti doresc din tot sufletul sa fie cu ochisori.va pupic[pup] si sa auzim numai de bine! mereu cu credinta in D-zeu! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bianca B Postat Aprilie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2006 quote:Originally posted by claubd Mie mi-a intarziat 3 zile dar imi este teama sa fac testul sa nu iasa negativ ca e asa de fain sa ai senzatia ca esti [gravi], sper sa nu fiu dezamagita- maine imi fac testul , daca nu imi vine pana atunci. va pup ceau clau id="quote">id="quote"> Claubid="red"> sa fie IIid="red">, abia astept ziua de maine Lucia id="red"> si io stiu ca se face dupa cel putin 14 zile DPO, poate e mai bine sa astepti inca 3-4 zile. Eu am stricat la teste!!! incepand cu ziua a 11 tot incercam, dar m-am cumintit din luna martie, gata, am destul stres, nu-mi trebuie altul in plus si promit ca daca va fi cazul voi face test abia dupa 4 zile de intarziere, pe onoarea mea! Bianca http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claubd Postat Aprilie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 15, 2006 Fetelor mi-am facut testul - dupa 4 zile si nimic[bang]. Sper luna viitoare si sper sa nu fie alte probleme ca tot nu mi-a venit. Sa ne auzim cu vesti mai bune. clau Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.