Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Teste de sarcina

Recommended Posts

Buna fetelor!Eu pe dara de 3 martie am facut IA.Ieri am facut un test clear blue si astazi dimineata un test barza,dar mi-au iesit negative.Poate cineva sa-mi spuna daca este un test care poate depista sarcina de la 10 zile de la ovulatie?Eu sunt nerabdatoare sa aflu rezultatuol cat mai repede.Credeti ca testele care le-am facut au fost facute prea devreme?VA PUPIC![pup]

mereu cu credinta in D-zeu!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lucia:si eu cred ca e prea devreme.Si eu sunt cam in aceeasi situatie:pe 03 aprilie am avut ovulatia,si mi-e tare frica sa incerc un test mai devreme de 14 zile de la ovulatie,desi simptomele imi intaresc convingerea ca as fi gravi!

Oare e posibil ca simptomele sa inceapa mai devreme de a fi detectat hormonul beta hcg in urina?Adica sa fie corpul mai harnicut si sa ne arate mai devreme ce si cum?

Pupici,Teo

Parca si eu as avea mici simtome,dar poate nu sunt de [gravi].Eu mai astept pana luni si am sa fac un alt test.Imi este o frica de mor,sper ca testele sa se fi inselat.Va pupic si sa dea d-zeu ca aceasta luna sa aud de multe,multe[gravi].[pup]

lucia- cel mai repede iti poti face un test din sange se chiama Beta HCG , iese pozitiv cam la 5 zile de la ovulatie. Suuces.

Mie mi-a intarziat 3 zile dar imi este teama sa fac testul sa nu iasa negativ ca e asa de fain sa ai senzatia ca esti [gravi], sper sa nu fiu dezamagita- maine imi fac testul , daca nu imi vine pana atunci. va pup ceau

clau

Eu vreau sa-mi fac testul maine sau luni cel tarziu,cu toate ca imi este o frica de mor.Dupa cum v-am spus mai mi-am facut 2 teste si au iesit negative.CLAUBD iti doresc din tot sufletul sa fie cu ochisori.va pupic[pup] si sa auzim numai de bine![pup]

quote:Originally posted by claubd

Mie mi-a intarziat 3 zile dar imi este teama sa fac testul sa nu iasa negativ ca e asa de fain sa ai senzatia ca esti [gravi], sper sa nu fiu dezamagita- maine imi fac testul , daca nu imi vine pana atunci. va pup ceau

clau

id="quote">id="quote">

Claubid="red"> sa fie IIid="red">, abia astept ziua de maine

Lucia id="red"> si io stiu ca se face dupa cel putin 14 zile DPO, poate e mai bine sa astepti inca 3-4 zile. Eu am stricat la teste!!! incepand cu ziua a 11 tot incercam, dar m-am cumintit din luna martie, gata, am destul stres, nu-mi trebuie altul in plus si promit ca daca va fi cazul voi face test abia dupa 4 zile de intarziere, pe onoarea mea!

Bianca

http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...