Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

stie cineva?

Recommended Posts

am fost ieri la stomatologie si mi`a plombat o carie la un dinte cu plomba foto sau de portelan nustiu cum sa ii zic si ma doare as putin dintele la apa rece oare de ce?ca inainte nu ma durea la rece si nici acolo la dentist cand dadea cu apa rece nu ma durea acum de ce?multam daca stie cineva sa ma scoata din umbra.

timmmy

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din cate stiu eu, plombele de portelan transmit caldura (rece/fierbinte), iar daca nervul e prea aproape e sensibil.

S-ar putea sa fie necesar sa renunti la mancatul prea cald sau prea rece. Dar daca nu iti trece, poti sa mai treci o data pe la dentist sa il intrebi.

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Si eu la fel am patit, acum 2 luni am fost la stomatolog si mi-a pus o plomba. Pana acum o saptamana totul a fost ok pana cand am simtit ca ma doare atat la rece cat si la cald. Vad ca acum nu ma mai doare, dar daca durerea o sa reapara cred ca ma duc la stomatolog. Desi, am inteles ca trebuie scos nervul in astfel de cazuri si nu prea vreau... pentru ca apoi dintele o sa fie si mai sensibil.

spanu.mirela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...