Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Clubul nurorilor (36)

Recommended Posts

Nurorile cu soacre buneid="red"> si nebuneid="blue"> [bis] 1.impreunaid="red">(28.08.1979)______________1.gabibartaid="blue">2.BraveGirlid="red">(26.05.1981)______________2.camelia72id="blue">(1.02.1972)3.boeruid="red"> (04.09.1975)________________3.cornelianeliid="blue">4.ralucamesid="red">________________________4.linusaid="blue">5.badjokeid="red">__________________________5.Natyid="blue">6.Boobooricuid="red">_______________________6.angy11id="blue">7.klumea_blondyid="red">____________________7.olimid="blue">8.Himmelsduftid="red">____________________8.monaganid="blue">9.gylyid="red">_____________________________9.loreenid="blue">10.kisstherain999id="red">___________________10.dia_biid="blue">11.joneid="red">___________________________11.inaioanaid="blue">12.mara95id="red">_________________________12.a.cicelid="blue">(8.04)13.adimercedesid="red">____________________13.devyllaid="blue">14.lavinaiid="red">(24.08.1983)_____________14.jozsaerikaid="blue">15.Cloverid="red">_________________________15.Ralu-Catid="blue">16.soarenistorid="red">_____________________16.alexa00id="blue">17.mihaela amaliaid="red">___________________17.diadanielaid="blue">18.niccosteaid="red">_______________________18.Lonaid="blue">19.fannna2003id="red">(22.01.1969)_________19.mebid="blue">20.RaluDid="red">__________________________20.Paula2003id="blue">21.NinaRid="red">__________________________21.Beeid="blue">22.SunSmileid="red">(22.05.1980)___________22.mandaid="blue">23.minaid="red">___________________________23.Gianaid="blue">24.andoraid="red">_________________________24.cherry22id="blue">(22.08.1976)25.marinarid="red">(17.04)__________________25.corneliaaid="blue">26.ancuta_stanid="red">____________________26.diaanid="blue">27.nebunica_zapacicaid="red">_______________27.annitha_clid="blue">28.Alynutzaid="red">(23.05)________________28.Ileana Cosanzeanaid="blue">29.Nadia1976id="red">[14.12.1976)__________29.axiaid="blue">30.roxaniceaid="red">_______________________30.Siminafid="blue">31.Boca Danielaid="red">____________________31.cristiamaid="blue">32.addinelid="red">_________________________32.Gargaritzaid="blue">33.voicu_bebiid="red">______________________33.alionushcaid="blue">_________________________________34.Raza de soareid="blue">(24.07)_________________________________35.sigridid="blue">_________________________________36.andreea_trendid="blue">_________________________________37.ioana2004id="blue">_________________________________38.jokerid="blue">_________________________________39.bunicutaid="blue">(27.12.52)_________________________________40.Eliseid="blue">_________________________________41.mokoid="blue">_________________________________42.pinguleasaid="blue">_________________________________43.ciuleandraid="blue">_________________________________44.simienaid="blue">_________________________________45.Clauf1000id="blue">_________________________________46.Karolid="blue">_________________________________47.kitty_nicid="blue">_________________________________48.zanazanelorid="blue">_________________________________49.rediid="blue">_________________________________50.Flafloid="blue">_________________________________51.Lore1980id="blue">SOACRELE NOASTREid="size3">capitolul 35Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mai Cherry,eu stiu ca daca testul iese pozitiv sigur esti gravida.

Pot sa ma bucur? Sau astept sa fie oficial?

Iti dau un mare pupic si iti tin pumnii!

La ce ora iti da rezultatul? Mai ai cum sa ne anunti astazi? Ca pana luni ....turbam de nerabdare.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Danuta, eu zic ca mai bine sa asteptam rezultatul oficial, nu de alta, dar sa nu ne bucuram degeaba.Rezultatul il iau la 19.30.[pup]

Fla, azi este z.11 de intarziere. Eu am mai facut un test duminica, dar a iesit negativ. Aseara se verdea foarte bine prima liniuta, iar cea de a doua un pic mai stearsa, dar este acolo, nu trebuie sa o cauti cu lupa.[pup] si va tin la curent

cherry

Razuca, bien ca ai facut-o fericita pe matusa ta. Si, zici ca ai manacat sarmale? Urat din partea ta sa mananci singura, fara noi[:D][:D]. Eu sunt moarta dupa sarmale, cand face mama, numai sarmale mananc toata ziua. [pup]

Alynutza, felicitari pentru noul post! Poate incepe [bum][bum][bum]?

[pup]

cherry

quote:Originally posted by Alynutza

PS: mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, ca eu sunt absolut novice in ale graviditatii... care e faza cu "ingalbenitul"?

id="quote">id="quote">

[:-)))] [:-)))] [:-)))] Am ras cu lacrimi.[:-)))] [:-)))] [:-)))] Am mai primit o steluta si s-au facut toate galbene. Am devenit membru de baza. Asta era faza cu ingalbenitul.

Andreeaid="red"> [gravi]23+ [fetita]

POZE

Cherryid="red"> eu zic ca e pozitiv sigur. Si eu tot asa am patit. La testul care il facusem sambata dimineata, iar luni la pranz cand am facut s-au inrosit imediat amandoua liniutele. [bis] [bis] [bis] Asa mult ma bucur pt tine [bis] [bis] [bis] Sa vad si la tine la semnnatura [gravi]

Flaviaid="red"> acuma e frig. Nu stiu cum va fi in zilele urmatoare. Dar de dimineata erau 3-4 grade. Dar daca veniti cu masina, nu strica sa ai ceva mai gros la tine. Mai ales ca acolo esti intre munti si e mai rece. Unde o sa fiti cazati? Sau inca nu stiti? Si pe unde veniti? Reghin, Tolpita, Bicaz? Sau de la Toplita mergeti pana la Gheorgheni si de acolo spre Bicaz? id="navy">

Andreeaid="red"> [gravi]23+ [fetita]

POZE

Cherry...asteptam sa stii! Mult de tot![il] DD ajuta la fata buna!

Fla multumim pt capitol! Si mersi ca m-ai facut d'ra...imi place cum suna(desi is babeta de'acu)[:D][il]

Lavi???Iuhuuuu? Pun biciu pe tine daca te lenevesti, sa stii![:D][sm]

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!

7 MAI 1986-SEVILLAid="red">

10 MAI 2006-Eindhoven id="blue">

CAMPIONIIid="red">, CAMPIONIIid="blue">, OLEid="red">, OLEid="blue">, OLEEEid="red">[bis]

quote:Originally posted by cherry22

Si, zici ca ai manacat sarmale? Urat din partea ta sa mananci singura, fara noi[:D][:D].

id="quote">id="quote">

Pardon, sarma! Una, k dupa icre, salata de hamsii, snitele, chiftelute, carnaciori (ma rog, chestii facute "in graba"), abia mai respiram... la friptura am zis pas! Soacra-mea nici n-a indraznit sa faca sarmale cand am tinut disociatu', pana nu i-am zis k nu mor sigur de pofta... da' pe ascuns [pofta] [:I] da' am si-o rezistentaaaaaaaaaaaaaaaa....

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...