Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

societate SRL

RIARA

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La un avocat sau la Oficiul Registrului Comertului. NU poti sa o infiintezi de peste mari si tari, doar eventual cu o procura speciala pentru un avocat.Evita "birourile stradale" cu infiintari societati care se gasesc pe toate drumurile, nu sunt persoane specializate si poti fi inselata.

Cristina S.

Distribuie pe alte site-uri

sunt pe toate drumurile in Romania birouri care fac srl-uri nefiind persoane specializate.cel putin in Iasi sunt cu duiumul..

Poti face de acolo o procura unei rude,cunostinte sa se ocupe de acte sau unui avocat.Procura fie o faci in romana la Ambasada,fie in japoneza(parca Japonia este tara unde locuiesti), dar va trebui sa fie tradusa si legalizata aici.

Cristina S.

quote:Initial creeata de RIARA

va rog mult de tot sa-mi spuneti "unde sa ma duc" pt a infiinta o societate SRL[help][help]Oare, pot si de aici de unde sint?va multumesc foarte mult pt timpul acordat[flo]Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide

id="quote">id="quote">cine o sa fie administratorul firmei???intreb pt ca administratorul trebuie sa dea o declaratie la notar si specimen de semnatura.marinapozici

Va multumesc pt raspunsuri.Deci,trebuie sa deschid o societate SRL in Ro pt a putea cumpara rachiu si a trimite in Japonia.Administrator?[bang][bang].......Nu pot fi eu daca locuiesc in Japonia?[V][V]Daca vreau sa fie pe numele meu am inteles ca trebuie procura pt cineva din partea mea,dar imi trebuie separat administrator in RO?

Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...