Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ganglion-proteina c reactiva

Recommended Posts

de 1 luna am un ganglion la gat,nu am fost racita, nu am avut nici o problema.mi-am facut analizele si proteina c reactiva a iesit 6,valoare normal <6 si nu stiu ce inseamna trestul analizelor sunt:

VSH - 3-7(6-11)

HEMOGLOBINA - 11.9(11-15)

ERITROCITE - 4.33(4-5.2)

VEM - 84(80-95)

HEM -28 (28-34)

CHEM - 33(32-36)

LEUCOCITE 6450(4000-10000)

NESEGMENTATE 0(0-7)

SEGMENTATE-64(40-70)

EOZINOFILE- 1 (0-5)

BAZOFILE - 0 (0-1)

LIMFOCITE-23(20-45)

MONOCITE - 2(0-10)

TROMBOCITE 333000(150000-400000)

CALCIU 9.67(9-12)

oana si matei(12 NOV.2003)

http://photos.yahoo.com/oana_r_76

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu stiu ce e cu ganglionul tau, dar analizele par aproape perfecte. Nu stiu prea bine cum e cu proteina C reactiva, dar si mie mi-a iesit <6. Ideea e ca acest paramnetru, la fel ca si VSH-ul arata o inflamatie in corp. Totusi, vad ca VSH-ul tau e in limite normale. Mergi la un medic.

Ioana

multumesc pentru raspuns.am fost la medic di mi-a spus sa iau aspirina , o saptamana.tot nu ma pot linisti.si copilul meu are ganglioni la gat ca niste boabe de orez, de un an,dar am inteles ca la copii sunt normali si se reduc in timp.

am sa iau aspirina si am sa repet analizele pe la jumatatea lui mai.

Cat e de mare gangliomul?

Si eu am avut aceeasi problema, am facut analize, ecografii, dar nimeni nu a stiut sa-mi spuna de la ce e. Intamplarea face ca in acelasi timp a facut si copilul meu. Toata lumea mi-a spus ca la copii e normal si va trece si intr-adevar a trecut, dar dupa multe luni.

Daca analizele sunt bune, fruntea sus!

ganglionul este cam cat o mazare mai mica.sper sa treaca,mai merg azi cu analizele la alt medic sa vad ce zice.de cand am nascut am devenit o panicoasa,cred ca sa ajung pana la urma la psiholog. Matei are ganglionii de un an,unii s-au retras de tot,altii s-au nu retras de tot si sunt mai mici.foarte greu m-am mai linistit si in privinta lui matei,tot ma mai apuca uneori teama si-l mai controlez, da acum a mai crescut si nu prea mai sta.

Multumesc pentru raspuns.

Oana draga, analiyele tale sunt perfecte. sdr inflamator inseamna VSH, PCR si fibrinogen......nu e nici o problema valoarea PCR.Dupa cum explici tu este vorba despre un ganglion restant asa se cheama....adica il ai dintotdeauna, dar l-ai descoperit doar acum....Banuiesc ca este submandibular sau laterocervical.Stai linistita...multi dintre noi avem.

Teo si BB Fulvia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...