Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

A scazut in greutate, tb sa introduc lapte praf?

Recommended Posts

Bb meu la 10,5 luni a cintarit 11 kg, insa acuma la un an si 2 luni cintareste 10800 g.

Nu vrea nimica sa manince si papa numai sin. Pe linga toate nu vrea nimica sa beie (sucuri, ceai, apa etc. pur si simplu nu bea).

Ma gindesc sa introduc lapte praf (macar ca sin am foarte mult), ca o alternativa la mincare. Oare ar fi bine?

Nu stiu care ar fi cauza ca a slabit, de fapt el cu o saptamina si ceva in urma a primit 2 vaccine dupa care s-a observat ca si-a pierdut pofta de mincare. Oare ar putea sa fi pierdut kg pe care le adaugase in timpul acestei saptamini?

Poate cineva a mai avut asa situatii. Spuneti-mi si mie ce ati facut?

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am observat ca de la 1 an isi schimba gusturile...si nu mai sunt asa incantati de orice le dai sa pape...

In plus cand invata sa mearga si sunt mai activi cred ca e oarecum normal sa stagneze un pic in greutate pentru ca consuma multa energie.

Dar nu prea am inteles...mananca numai san? Nimic altceva de 2 saptamani?

Daca ii dai lapte praf, nu il va face sa manance si mancare si nu rezolvi decat ca il intarci...

Cred ca mai degraba ramai cu sanul cat poti si incerci sa ii schimbi un pic retele de mancarica solida!!!

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

Eu zic ca la 11 luni ar trebui sa incepi diversificarea mintenas (cu mancare adevarata, nu cu lapte praf-se poate baga laptele de vaca acum). Dar sunt si curente d'astea naturiste care zic sa hranesti copilul la san exclusiv pana la doi ani. Eu una sunt contra.

Remember, when someone annoys you,

it takes 42 muscles in your face to frown,

BUT it only takes 4 muscles to extend your arm

and smack that jerk upside the head.

quote:Originally posted by sinzi_ana

Ruxi are 1.2 ani...Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]David[cool]Whatever, cu atat mai mult, sa bage mancare. Jeez, alaptat exclusiv.... Carne, legume, una alta. Pe langa san. Pe rand desigur.

id="quote">id="quote">

Eu demult i-am introdus mincarea solida (carnea, legumele, etc.). Dar de vreo 2 saptamini a pierdut pofta de mincare, numai rontaie un sfert de mar si vreo 2-3 biscuiti pe zi. In rest din mincare solida nu vrea sa manince mai mult de 1-2 lingurite si acelea cu dea sila. Si ultemele 3 zile numai sin bea.

Ma gindeam ca sa adauge in kg as putea sa introduc lapte praf caci el contine vitamine, minerale...daca tot nu vrea sa manince nimica din mincarea solida.

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

Este cu siguranta o situatie temporara care trebuie tratata cu calm si din care isi va reveni repede. Si laptele tau contine vitamine si minerale, ba chiar si multe alte chestii in plus. Nu renunta la alaptat!!! Este foarte probabil ca lipsa apetitului sa aiba una dintre urmatoarele cauze: ii ies ceva dintisori, s-a simtit rau de la vaccine (sau e o reactie de la ele), ai fost stresata si l-ai "presat" cu masa..si tot asa. Plus ca ei ca si noi, au momente de lipsa a apetitului pur si simplu, plus ca ei cresc in salturi nu constant permanent (asa cum era aproximativ cand erau bebelusi).

Ofera-i cu calm mancare solida la discretie, in general ce stii ca ii place mai mult si nu ii refuza sanul. Vei vedea ca isi va reveni. Pentru linistea ta ii poti da si niste multivitamine daca ti se pare ca alimentatia lui are de suferit!

Mult succes![flo]id="Comic Sans MS">id="green">

Ioana [gravi]36 saptamani cu Serghei[copil] si [zana] Katja (30 martie 2004) id="Comic Sans MS">id="green">

pozici id="Comic Sans MS">

Karina, dar Luci nu pofteste la mincarea voastra? Ti-am mai spus si pe alt subiect, ca Paula isi tot baga miinile in mincarea noastra, iar pe a ei o sccuipa cu indirjire. Atunci am adaptat mincarea noastra la cerintele ei, adica sare putina, nu prajeli, nu nebunii si acum mincam toti impreuna. Poate ar fi asta o solutie - sa mincati toti la masa, poate asa ii stirniti pofta.

Succes!

Rodicaid="red"> si PAULAid="red"> (02.09.04)

id="right">

Pai in primul rand nu a slabit. unde a slabit? ca avea 10.500 si acum are 10.800. A luat putin intr-adevar, dar nu faptul ca nu mananca este neaparat cea mai grava problema, ci DE CE nu mananca. In general copii au o cauza pentru care isi pierd apetitul atat de drastic. La un an si 2 luni ar trebui sa aiba 2-3 mese de mancare solida plus 1 gustarica eventual.

Apoi, ar fi gresit dupa mine sa incerci sa inlocuiesti/suplinesti mancarea solida cu lapte praf, oricate vitamine si minerale ar avea acesta. La varsta asta pur si simplu nu este suficient. Iar daca ai lapte la san e pacat sa-l treci pe forumla.

Andreea mamica lui [copil] Filip Stefan

Androixid="blue"> cred ca nu ai vazut bine, dar am scris ca la 10,5 luni a avut greutatea de 11kg, dar la

14 luni are 10800 gr.

Ma deranjeaza faptul ca nu vrea sa manince nimica. Am incercat sa-l asezam cu noi la masa si sa-i dau mincare de-a noastra insa tot nu merge.

Oare cit avem?id="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...