Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

lovitura la cap!!!

Recommended Posts

Daca nu am postat subiectul unde trebuia [iartama], dar acuma in "urgenta" in care scriu, aici mi-a venit sa il deschid...

Fetelor am si eu o "problema"...o matusa de-a mea a cazut in timp ce intindea rufele si s-a lovit rau la cap (undeva desupra cefei) si cica s-a si umflat!!!

Ce ar putea sa faca/sa aplice, asta pana ajunge la spital (daca va vrea sa mearga ca e fffffff incapatanata)...

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">

[paste]Sarbatori fericite!!!id="orange">[paste]

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)id="size1">id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

aoleu Miha,chiar nu stiu ce sa-si aplice...

eu as fugi cu dansa la spital sa fiu in locul tau.Loviturile stii ca sunt periculoase rau[bang]

Robert al meu a cazut de 2 ori dar in cap.[bang]de 2 ori ne-am "plimbat" cu salvarea din cauza asta...

Sanatate max.

Te sfatuiesc s-o legi fedelesh si s-o duci la spital cit mai urgent cu putinta! Cu asa ceva nu e de glumit...Daca singereaza intern si nu primeste tratament poate face o frumusete de tumoare... Cu creierul nu e de gluma. Simplul fapt ca s-a inflamat e un pericol in sine..

Mai are si alte simptome? Ameteli, dezorientare, durere care radiaza..? Daca da, atunci e supergrav.

Find a job that you love and you'll never have to work another day in your life.

Alte simptome nu are...si capoasa nu a vrut sa se duca la spital.Maine ma duc eu si o voi lua fortat la spital...

Multumesc[flo]

[pup]

Mihaelaid="green">[mamica] si bb[copil] Amaliaid="red">
id="right">

[paste]Sarbatori fericite!!!id="orange">[paste]

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)id="size1">id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...