mate Publicat Aprilie 16, 2006 Raport Distribuie Publicat Aprilie 16, 2006 [help] Am nevoie urgent de acest medicament,LIPIODOL fiole,pentru unchiul meu bolnav de cancer in faza III.Este o lupta contra cronometru asa ca va rog din suflet,daca cineva poate sa-l procure,i-as fi adanc recunoscatoare,oricat ar costa.Lipiodol fiole nu se gaseste in Rom,este o substanta de contrast pentru embolizare respectiv micsorarea tumorilor prin necrozarea tesuturilor bolnave-datorita iodului continut.In NZ se gaseste dar numai in spitale,deci nu pot face rost de el...Va multumesc Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici[bibe](27 Nov 2004) Christinel[copil] New Zealand Osama Cine da din coate...departe ajunge... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pulcy Postat Ianuarie 20, 2008 Raport Distribuie Postat Ianuarie 20, 2008 am si eu mare nevoie de acest medicament LIPIODOL. este adevarat k in romania nu se gaseste, nu conteaza cat costa, dar am mare nevoie. va rog care ma puteti ajuta sa imi lasati un mesaj pe cerberitzaxxx@yahoo.com . va multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.