Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

vreau bicicleta, vreau bicicleta...de unde?

Recommended Posts

[bicla][bicla]

de unde sa imi iau o bicicleta? ...din asta de strada. am fost in carrefour dar ...ori era prea mare, desi scria ca e de dama, ori era cam micuta, pt copii...desi o preferam pe cea pt copii...cele mari, cu rotile alea mari nu imi plac, mi-e teama, parca nu am control, parca as fi pe picioroange [alcool].

vazusem o data un magazin cu bicilete prin bucresti dar nu mai stiu pe unde...oricum nu vreau nimic sofisticat dar vreau sa vad mai multe modele pana sa ma hotarasc. a, si sheaua sa fie comoda sa nu imi intre, intelegeti voi.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La targul din Vitan, de pe splaiul Dambovitei sunt magazine de biciclete, eu am luat pt pitic anul trecut la un pret bun. Pe soseaua Alexandrei, la iesirea din Bucuresti spre Alexandria, imediat dupa statia Petrom, este un asemenea magazin bine aprovizionat. - nu n-ai spus in ce cartier stai, ca sa stiu daca ti-e usor sa ajungi sau daca cunosti zona.

Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei(14.08.2002) si Radu (11.10.2004)

acum pot sa spun "am [bicla], am [bicla]"

mi-am luat de pe Vitan ...merci fetelor care m-au trimis acolo. un vanzator f amabil, ne-a lasat sa testam mai multe modele, ne-a fixat sheaua, ghidoanele. super! am fost si la first bike de la dimitrof dar dupa 10 min in care nu n-e bagat nimeni in seama ca erau "ocupati" am plecat...si erau si scumpe si nici nu era ce vroiam.

sunt super incantata de bicla mea, e exact cum vroiam.

merci inca o data pt sugestii!

[pup]

am mea a costat 216 ron si a sotului 170 ron plus 35 ron ca a schimbat sheaua ca nu ii placea aia pe care o avea.

www.bike-dhs.com, intri la biciclete clasice. a mea e cea cu cosuletz [^].

aveau si de la alte firme. era una tot pt fete, cu viteze, cu ghidon shmecher si costa la fel, chiar un pic mai putin. dar pana la urma am ales-o pe asta si nu imi pare rau. depinde ce vrei.

[pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...